Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a menü ma nálatok?

Mi a menü ma nálatok?

Figyelt kérdés
Már semmi ötletem nincs h mit kellene főznöm:(
2011. júl. 26. 12:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
mi van a hűtődben? adok pár ötletet :)
2011. júl. 26. 12:48
 2/17 anonim válasza:
Én ma paradicsomlevest csinálok, a sajtos pogik meg már sülnek a sütőben. :) Igen, elég nehéz minden napra kitalálni valamit! Átérzem a problémádat! Én olyankor mindig tésztát csinálok valamilyen szósszal, de általában friss paradicsomból.
2011. júl. 26. 12:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Szia!Van sertéshús(comb,karaj,darált hús),tej,tejföl,tojás,fehér szalonna,sör:-D Persze még hagyma,krumpli,rizs,csak ezek nem a hűtőben:)Köszi előre is a segítséget:)
2011. júl. 26. 13:00
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm második,majd valamikor a héten jó lesz a paradicsomleves,az már régen volt:)De még vasárnapról van tyúkleves:)
2011. júl. 26. 13:02
 5/17 anonim ***** válasza:

Gyümölcsleves volt, és krumplis tészta.

De vacilláltam, h gombakrémleves vagy tojásleves legyen, gombapörkölt, halrudacskák krumplipürével, az is eszembe jutott, h semmit se főzök, de meggyőztem magam:)

2011. júl. 26. 13:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Nagyon hó vége van, abból kellett gazdálkodni, ami itthon van, úgyhogy tojásos nokedlit csináltam :)
2011. júl. 26. 13:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak, ez is eszembe jutott, csak mivel hó vége van nálunk is:), nem volt elég tojásom .)
2011. júl. 26. 13:10
 8/17 anonim ***** válasza:

Húsos palacsinta (kétféleképpen: panírozva és olajban sütve, meg sütőben sütve) majonézes kukoricasalátával, túrógombóc.

21/L

2011. júl. 26. 13:15
 9/17 anonim ***** válasza:

tepsis krumplit csinálnék a hozzávalóidból

krumpli (előfőzve), hagyma, esetleg paradicsom, paprika + kis szalonnakockák rétegezve, rá a sertéscomb + fűszerek: fokhagyma, só, bors, pirospaprika, esetleg, ha van rozmaring...letakarod alufóliával és be a sütőbe , amikor már puha a hús, leveszed az alufóliát, megsütöd pirosra a húst, majd tejfölt teszel még rá és sütöd 5-6 percet

2011. júl. 26. 13:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Tepsis krumpli lesz.Desszertnek meg piszke szósz:-D
2011. júl. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!