Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek vasárnapra? Nálatok...

Mit főzzek vasárnapra? Nálatok mi szokott a vasárnapi menü lenni? ) Ötleteket várok.

Figyelt kérdés
Hátha vkinek van vmi jó tippje ami megtetszik! Köszönöm!
2010. okt. 29. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
klasszikus husileves Jolánból. (minden tyúkot így hívok, aki így végzi:)) juhtúróval töltött csirkemell, vagy karaj, rántva. kacsasült, libasült. paprikás csirke. én speciel most hortobágyi húsos palacsintát fogok csinálni szintén Jolánból:)
2010. okt. 29. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk rántott csirkemell, hagymás krumpli, kovászos uborka van gyakran.

Szokott lenni még rántott cukkini, rántott gomba, tartárral és rizzsel.

Vagy krumplis tészta ecetes uborkasalátával :)

2010. okt. 29. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Karja krumpli és savanyú káposzta tepsiben együtt megsütve,fokhagymát lehet még hozzá tenni.Először alufóliával letakarni ,majd anélkül még meg nem sül közben vizet és zsírt pótolni.Isteni!
2010. okt. 29. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Karaj,elnézést!
2010. okt. 29. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
Hú nagyon jók, köszönöm, még azért jöhet!!!!!!
2010. okt. 29. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
most husileves,vajban párolt hal lesz,meg csokis muffin
2010. okt. 29. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nálunk csontleves cérnametélttel + rántott csirkecomb krumplipürével, tartárral + tiramisu lesz :)
2010. okt. 29. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Zöldborsó leves,kínai sült rizs tartárral,valamilyen piskóta.
2010. okt. 29. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Francia hagymaleves 4 főre:


Először is vegyél 4 kenyércipót, aminek vágd le a tetejét, majd belezd ki úgy, hogy kb. 1-1,5 centi vastag maradjon mindenhol. Ha kész vagy, tedd félre a cipókat a tetejükkel együtt, a kenyérbelekből gyúrj hengereket és szárítsd meg, kiváló zsemlemorzsa lesz.

Aztán vegyél 4 fej nagy vöröshagymát, karikázd fel.

Tegyél egy lábasba kb. 5 dkg vajat, kis lángon olvaszd fel, majd tedd bele a hagymát. Ha már kezd színe lenni, öntsd fel 1,5 liter húsleves alaplével és 1,5 dl száraz fehérborral. Sózd meg, szórj bele frissen őrölt fekete borsot és egy kis szintén frissen őrölt szerecsendiót.

Fedő alatt hagyd 15-20 percet főni. Ha letelt az idő, önts bele 3 dl tejszínt, keverd meg néhányszor és zárd el a leves alatt.

A levest merd ki a már kibelezett cipókba, majd szórd meg reszelt ementáli sajttal, amit keverj is el, majd tedd rá mindegyik cipóra a tetejét és hagyd állni 5 percet, utána fogyasztható is. Persze, ha a leves elfogyott, fogyasszátok el a "tányért" is.

Jó étvágyat!


29/F

2010. okt. 30. 02:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Zöldségleves grízgaluskával

Töltött káposzta

2010. okt. 30. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!