Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz nálatok a karácsonyi...

Mi lesz nálatok a karácsonyi menü?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
rántott hal, krumpli, rizs, francia saláta, beigli biztosan lesz... =D
2010. nov. 5. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Halászlé, rántott afrikai harcsa, sült krumpli,hidegtál. Meg mindig szokott pluszba lenni vmi tintahal, kagyló vagy vmi:)
2010. nov. 5. 09:28
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Hűha nálunk rengeteg minden szokott lenni. :D

24-én egy egyszerű ebéd szokott lenni (akár krumplis tészta :D) vacsorára: rántott hal,-gomba mellé majonézes krumpli saláta és rizibizi/sült krumpli. (mikor mi...)

25-én töltött káposzta, narancsos sült csirke köret a csirkéhez hagymás krumplipüré

26-án rántott hús, és többféle fasírt (citromos, svéd...) köret krumpli valamilyen formában

a reggelire általában kalács szokott lenni, persze házi sütésű

aztán sütemények: mákos-diós-gesztenyés bejgli, juhtúrós pogácsa, akkor még egy sós süti (azt még nem tudni mi lesz) aztán lesz egy torta mindenképpen szerintem gyümölcsös nagyon habos lesz, aztán még 2 fajta édes szokott lenni, és többféle keksz

Nálunk azért van így, mert mi vagyunk a központ úgymond ünnepek alatt, hozzánk jönnek unokatesók, nagyszülők; de nem csak a karácsony miatt hanem mert anyu-apu névnap és szülinap is van az ünnepek alatt illetve ahhoz közel. :D

2010. nov. 7. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
rántott/sült hal, halászlé első nap, majd másnap beigli (mákos-almás és diós) rántott hús, stefáni vagdalt, sült krumpli, franciasaláta.
2010. nov. 7. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyáéknál:

Halászlé és mandulakrémleves

Rántott csirke (farhát, comb, mell), karaj, hekk filé, ponty patkó, velő, gomba, sült kacsacomb.

Köretnek rizi-bizi, krumplipüré, ecetes ubisali, tartármártás. :-)

Sütinek biztos lesz bejgli, zserbó, hókifli, mézeskalács... :D

meg persze pár plusz kiló karácsony után... :D

Nálunk még nem tudom. Remélem rá tudom venni a barátomat egy kis lucskos káposztára meg kocsonyára. :P De annyi sütit fogunk enni a szülőknél, hogy szerintem azt csak a fára csinálunk. Mézeskalács, vagy most találtam egy kókuszos harang receptet, beindította a fantáziámat. :P

2010. nov. 9. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én idén kacsát,vagy libát szeretnék sütni,párolt káposztával,krumplival.Leves az halászlé lessz,meg lehet lessz hagymás krumpli is.Halat nem hiszem,hogy rántok,ugy is megyünk a mamámékhoz,meg anyumékhoz ,ugyhogy 25,és 26-án nem is kell főznöm:-)
2010. nov. 9. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!