Biztos lesz aki legszívesebben megkövezne, de rajtam kívül mást is foglalkoztat már az idei karácsonyi menü?
Engem nem, mert pontosan tudom, mi lesz a menü.
Tyúkhúsleves és vadas. A vadas a nagymamám receptje szerint készül, ami azt jelenti, hogy a vadas elkészítése 3 nap... :)Nálunk a gyors vadas fogalma ismeretlen, a szósz is fél napig készül. :)
Az első válaszolónak üzenem:
Még szerencse hogy nincs Szenteste nyitva egyetlen étterem sem, a személyzetnek is ünnep az ünnep és szent az az este. Így is dolgoznak szerencsétlenek eleget.
Egyébként kedves kérdező nem vagy egyedül, mert már én is gondolkodtam rajta. De nálunk a szokásos halas menün nem változtatok + bejgli.
Egy szakács feleség
Akkor nem Én vagyok az egyetlen...:) Mondjuk engem főleg a sütés része kezdett el foglalkoztatni mivel imádok sütni,és ilyenkor ugye többféle süteményt is sütünk amire a hétköznapokon sajnos nincs idő.
Hűha kedves utolsó azt a vadast megkóstolnám,és bizonyára édesanyám is aki él hal a vadasért.:)
Mi csak szenteste leszünk otthon.
A vacsi a szokásos lesz. Húsleves, majonézes burgonyasaláta, rántott ponty. Süti nem lesz, nem vagyunk édesszájúak, a következő két napban úgyis végig kell enni a sütiket is a rokonságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!