Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Biztos lesz aki legszívesebben...

Biztos lesz aki legszívesebben megkövezne, de rajtam kívül mást is foglalkoztat már az idei karácsonyi menü?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 21:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem foglakoztat,mert nálunk 20 éve ugyanaz van mindig.Szenteste halászlé Anyukáméknál,másnap ebéd szintén Anyukáméknál(tárkonyos csirkeragu leves,rántott csirkemell,sajtos csirkemell,sült pulykaszárny,krumplisaláta,mexikói saláta,céklasaláta,gesztenye püré,5-6 féle házi sütemény,+ diabetikus csokitorta nekem,mert cukorbeteg vagyok.Ennek nagyon örülök,mert szinte egyedül eszem meg,mert senki sem szereti rajtam kívül,így nekem még napok múlva is van sütim,míg a család többi tagja már felfalta az összes sütit.) Következő nap pedig anyósomnál ebédelünk.(tyúkhúsleves,sültek,rántott hús,vagy rizi-bizi,vagy krumplipüré,2-3 fajta süti.)
2011. okt. 2. 22:54
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
Vadas, tejszínes sajtos csirkemell, rántott hús apunak mert neki mindegy milyen nap van csak rántott hús legyen.Majonézes kukorica saláta, francia saláta és bejgli, mézes-krémes,charlotte torta ezek a szokásos ételek nálunk karácsonykor (:
2011. okt. 2. 22:57
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
22:54 vagyok A mézes mákos és diós gubát,és a réteseket (túrós,meggyes,mákos,diós,almás)kifelejtettem.
2011. okt. 2. 23:01
 14/28 anonim ***** válasza:
82%

Az Onyx étterem a Vörösmarty téren nyitva van Szenteste, igen ígéretes menüvel:

[link]

2011. okt. 3. 01:01
 15/28 anonim ***** válasza:
68%
Köszi utolsó :)
2011. okt. 3. 01:52
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
Mi karácsonykor rohangálunk barátommal szülőkhöz, aztán csomagolnak nekünk kaját, hogy még egy hétig azt együk.
2011. okt. 3. 02:38
 17/28 anonim ***** válasza:
77%
Engem is foglalkoztat, mert sajnos a gyomrom miatt diétáznom kell és tegnap éppen azon gondolkodtam, hogy mi lesz velem jó csípős halászlé és zsíros, füstölt húsos töltött káposzta nélkül Karácsonykor, mert mindkettőt imádom. :-((
2011. okt. 3. 06:54
 18/28 anonim ***** válasza:
84%

Engem az döbbentett meg legjobban, hogy nemrég még kánikula volt, és 12 hét múlva karácsony...

kaján még nem töröm a fejem, lesz itt addig annyi jó ötlet, hogy majd csak felcsipegetek pár morzsát:))

2011. okt. 3. 08:24
 19/28 MarySue ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig ugyanaz a kaja (amit mondjuk nem bánok, mert imádom a halat. Jó sűrű halászlé, mindenféle hal alkatrészekkel, utána rántott hekk filé és rántott ponty egy kis sültkrumpli/krumplipüré/rizs társaságában (a köret az egyetlen, ami minden évben változik xD). Töltött káposzta is van mindig, illetve az utóbbi néhány évben volt már egy kis rántott hús is. Persze nem maradhat el a diós meg a mákos bejgli sem, amiket anyám olyan batár nagyra csinál, hogy alig bírom bekapni :D

Na, kb ennyi...

Úgy megéheztem xD

2011. okt. 3. 08:51
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem kövezlek meg,SŐT!!!Én azt hittem csak engem foglalkoztat h,mi legyen a menü,az ajándék,díszítés.
2011. okt. 3. 08:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!