Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Biztos lesz aki legszívesebben...

Biztos lesz aki legszívesebben megkövezne, de rajtam kívül mást is foglalkoztat már az idei karácsonyi menü?

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 21:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze, foglalkoztat :D

Idén én akarom rendezni a vacsit, sóginőmék és anyósomék jönnek, az én szüleimhez másnap megyünk. Eddig sóginőm főzött, ők elég pénzesek, mindig valami olyan különleges burgonya, gomba vagy hal volt, aminek több ezer ft kilója:S

Én olcsóbbra gondoltam, de mégis finomra. Halászlé lesz, sajtos-csirkecombok, burgonyapüré, baconba tekert csirkemáj, rántott husi. Sütin még nem gondolkodtam, lehet azt a cukrászdára bízom..

2011. okt. 3. 09:06
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
Engem inkább a húsvéti érdekel. Már úgy várom a tavaszt!
2011. okt. 3. 09:32
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
OH! Mi már a fát is megvettük!
2011. okt. 3. 10:58
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem még nem. Soká lesz az még, addig jó néhány szülinapi tortát és menűt el kell készítenem. :) Azokra koncentrálok most.
2011. okt. 3. 15:11
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is ugyanaz szokott lenni.

Töltött káposzta, tyúkhúsleves, töltött csirke vagy pulyka, köret változó, ezekhez sima és majonézes salik.

sütihegyek, ezeket szoktam variálni, mézeskalács, ezt már a 3 éves fiammal sütüm.

na hogy eu idén, hogy valósul meg, fogalmam sincs, mert pont a szülés előtt leszek, úgyhogy idén ezek egyelőre csak tervek.

én egyébként nagyon várom, imádom a tél, meg a Karácsony hangulatát.

(pár szülinap nekem is lesz azért előtte)

2011. okt. 3. 15:34
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem gondolkodtam ezen oszinten szolva. Azt sem tudom, hol leszunk, eppen hazvasarlas elott allunk. Remelem addig osszejon. De vmi hal biztos lesz, leginkabb grillezett lazacra gondoltam.
2011. okt. 3. 15:53
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ,már azt hittem megbolondultam,ellenben a férjem meg is van győződve róla :D
2011. okt. 3. 22:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem is foglalkoztat.De még nem tudom,hogy mit fogok főzni,sütni.Most van az első közös karácsonyunk (mármint külön a szülőktől.)
2011. okt. 5. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!