Biztos lesz aki legszívesebben megkövezne, de rajtam kívül mást is foglalkoztat már az idei karácsonyi menü?
Persze, foglalkoztat :D
Idén én akarom rendezni a vacsit, sóginőmék és anyósomék jönnek, az én szüleimhez másnap megyünk. Eddig sóginőm főzött, ők elég pénzesek, mindig valami olyan különleges burgonya, gomba vagy hal volt, aminek több ezer ft kilója:S
Én olcsóbbra gondoltam, de mégis finomra. Halászlé lesz, sajtos-csirkecombok, burgonyapüré, baconba tekert csirkemáj, rántott husi. Sütin még nem gondolkodtam, lehet azt a cukrászdára bízom..
nálunk is ugyanaz szokott lenni.
Töltött káposzta, tyúkhúsleves, töltött csirke vagy pulyka, köret változó, ezekhez sima és majonézes salik.
sütihegyek, ezeket szoktam variálni, mézeskalács, ezt már a 3 éves fiammal sütüm.
na hogy eu idén, hogy valósul meg, fogalmam sincs, mert pont a szülés előtt leszek, úgyhogy idén ezek egyelőre csak tervek.
én egyébként nagyon várom, imádom a tél, meg a Karácsony hangulatát.
(pár szülinap nekem is lesz azért előtte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!