Miért lehet, hogy bizonyos grillpartiknak fantasztikusan csábító az illata, másoknak viszont undorító, az ember legszívesebben elmenekülne a helyszínről?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy egyes fafajtákon múlik? Vagy inkább az alapanyagokon?2011. jún. 22. 23:23
1/4 anonim válasza:
" Lehet, hogy egyes fafajtákon múlik? Vagy inkább az alapanyagokon? "
Igen,lehetséges.
2/4 doboszoli válasza:
Vettem már részt, illetve vezényeltem le ilyen "grillpartit".
Miután keményfa szénen sütünk a fa hibája kizárható.
Szinte MAJDNEM mindent lehet grillezni.
Inkább az előkészítés, és a sütés módjában keresendő az eltérés.
Ettem már szaftosra, ropogósra sütött "olcsó húst", de volt szerencsém szénné égett, belül nyers bőrös kacsamell filéhez, amit úgy elcsesztek, hogy a szívem vérzett érte.
Nagyban függ az eredmény az előtte/közben elfogyasztott pálinka, ill. pálinka-sör-bor kombó mennyiségétől is...
3/4 anonim válasza:
Szerintem is a szakácson ésa kuktán múlik...no és a gyakorlaton.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én nem az ételek illatára gondoltam, hanem a fáéra, amit használnak hozzá.
2011. jún. 24. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!