Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lehet, hogy bizonyos...

Miért lehet, hogy bizonyos grillpartiknak fantasztikusan csábító az illata, másoknak viszont undorító, az ember legszívesebben elmenekülne a helyszínről?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy egyes fafajtákon múlik? Vagy inkább az alapanyagokon?
2011. jún. 22. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:

" Lehet, hogy egyes fafajtákon múlik? Vagy inkább az alapanyagokon? "


Igen,lehetséges.

2011. jún. 23. 04:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 doboszoli ***** válasza:
100%

Vettem már részt, illetve vezényeltem le ilyen "grillpartit".

Miután keményfa szénen sütünk a fa hibája kizárható.

Szinte MAJDNEM mindent lehet grillezni.

Inkább az előkészítés, és a sütés módjában keresendő az eltérés.

Ettem már szaftosra, ropogósra sütött "olcsó húst", de volt szerencsém szénné égett, belül nyers bőrös kacsamell filéhez, amit úgy elcsesztek, hogy a szívem vérzett érte.

Nagyban függ az eredmény az előtte/közben elfogyasztott pálinka, ill. pálinka-sör-bor kombó mennyiségétől is...

2011. jún. 23. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is a szakácson ésa kuktán múlik...no és a gyakorlaton.
2011. jún. 23. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én nem az ételek illatára gondoltam, hanem a fáéra, amit használnak hozzá.
2011. jún. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!