Mennyit és miket szoktatok enni egy nap?
És ma pl. mit ettetek/fogtok enni?:)
Én reggelire parenyicás-párizsis melegszendvicset, tízóraira 2 túrókrémet(az egyik mangós, a másik meggyes - nyamm:D), Ebédre egy Maggi Bögrés sajtkrémlevest és 2 tacos tortillát...
Vacsi még nem tudom mi lesz, anyumat megvárom, talán hoz almát <3 (tegnap este egy kilót megettem :D)
Jó étvágyat mindenkinek, és szép napot!:)
Én ma reggelire ettem 4 májkrémes kiflit (kicsit)és kapucsínót ittam.
Ebédre ettem 1 szendvicset
Uzsonna 1 epres joghurt lesz
Vacsorára foghagyma krémleves fogok enni.
Az vagyok aki azt mondta, hogy tudtok ám enni :D
Tegnapi kajám:
Reggeli: 1 pohár tej
Tízórai: Csokistej
Ebéd: Egy szelet pizza [a 8szeletes családiból 1 szelet], nagyon kevés sültkrumpli [anyám azthitte még éhes vagyok, de nem voltam, megbántani meg nem akartam, így ettem belőle :]
Uzsonna:-
Vacsora:-
Ma eddig:
Reggeli: 1 pohár tej
Tízórai: Csokistej meg ebből kb negyed zacskónyi: [link]
Ebéd: 1 hamburger
Uzsonna: - nem lesz rá időm 100%
Vacsora: Remélem, hogy semmi, mert mostanában próbálom kihagyni a vacsikat :D
hmm reggel vmilyen lekváros sütit ettem amit anyu csinált :)
a suliban egy szenyót :P
itthon (most) hmmm nyammnyamm tatár biszteket *-* imádomm ^^
fincsii :P
14/l
én már írtam ide,remélem nem baj h a mait is leírom
reggelire egy melegszendvics egy bögre teával,tízórai melegszendó meg egy pocet coffee,ebédre 2 szelet sültmarhahús(elég kicsi volt) 5-6 szem sült krumpli,egy kis olajban sült hagyma,egy banán,vacsira gyümölcsöt fogok csak enni.
hú ez már most többnek hangzik mint a tnapim..xD am 14/l 167cm és 65kg..:S
13:44
Te hogy tudsz ilyen keveset enni? fogyózol? mi van veled? Fotoszintetizálsz hozzám képest. :-D
Aki a tatárbifszteket írta, annak üzenem, hogy most miatta ezért fogok sóvárogni :-) Imádom én is.
Jézusom, 13:x-es, tényleg rohadt keveset eszel :O
Én ma reggelire ettem 5 kis szelet sült tököt, ebédre meg 4 kis szelet sült tököt és egy zacskós levest :P
Vacsi nem hiszem, hogy lesz, de ha anyám hoz almát, akkor azért arra rávetem magam..
Szombaton pl. este egy kiló almát bezabáltam egyedül xD
kávé
1 szendvics
1 pizza
1 joghurt
1 szelet csoki
13:44 vagyok.
Ez kevés? Huhh... nekem bőven elég :D De nincs is rengeteg időm kajálni, mindig mennem kell valahova, ha meg otthon vagyok tanulni kell :(
Ma:
reggeli: egy fél zsemle margarinnal, párizsival, kígyóuborka, tejeskávé
tízórai: a szemle másik fele, csak felvágott nélkül, margarinnal és uborkával
ebéd: spenót, főtt krumpli, 1 tükörtojás
uzsonna: -
vacsora: ugyanaz, mint az ebédem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!