Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A krumplis tészta, valami...

A krumplis tészta, valami régi csóró emberek kajája? Szénhidrát, szénhidráttal? Mi értelme ennek, miért maradt meg a köztudatban ez az étel?

Figyelt kérdés
Még csak hús sincs benne, mint egy igazi Magyar ételben! Mégis mi értelme?

2023. jún. 29. 23:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
81%

#30 lehet csak troll kérdés. Az is lehet így próbálja kimagyarázni a dolgot.

Kérdező!

Tudod mi volt a csóró kaja. Pl. a zsíros kenyér! De ahhoz is kellett zsír + kenyér. Éééés! Azt is lehet turbózni. Paprika, paradicsom, uborka. De gondolom jönnek hozzá majd más ötletek.

2023. jún. 30. 12:21
 32/41 anonim ***** válasza:
22%

Persze, hogy személyes sértésnek veszik.

Zabálnak össze-vissza, elhíznak így a kaja téma trigger.

2023. jún. 30. 12:23
 33/41 anonim ***** válasza:
48%
Ez maradt ránk a kommunizmusból, csemege uborkával.De legalább laktató.
2023. jún. 30. 12:54
 34/41 anonim ***** válasza:
78%
Amugy kerdezo, nezd meg Svajcban mik a legnepszerubb etelek. Nemcsak a roszli, de minden sieles utan a hegyteton a tobbseg tesztas krumliporcot eszik almaszosszal. A csoro nyomorult proli svajciak.
2023. jún. 30. 15:59
 35/41 anonim ***** válasza:
13%

34.

Hagyjuk már a 2 lesiklás, és 2 méregdrága vagyu steak közötti ócska rágcsát. :D

Az olaszok a világhódító konyhájuk mellett, meg burgonyachipset rágcsálnak az Aperollal.

Itt most nem erről van szó...

2023. jún. 30. 16:03
 36/41 anonim ***** válasza:
12%
A sok e-betűshöz és édesítőszereshez képest ez még elég természetes és egészséges étel.
2023. jún. 30. 16:28
 37/41 anonim ***** válasza:
90%

Olcsó és rohadt finom savanyúsággal :D

Nyilván nem tesz jót ha azon élsz, de néha 10/10

2023. jún. 30. 16:34
 38/41 anonim ***** válasza:
19%
34-es vagyok. Gratulalok. Svajcban igaz, hogy nem prosti se melos voltam, de menj mar fel a Rigire, allj meg a Klausenpassnal, barhol. Nezd meg, hogy a svajci svajciak mit esznek. Oke gyakorikerdesek.
2023. jún. 30. 16:39
 39/41 anonim ***** válasza:
86%
Én most folytattam egy hónapig kb. egy bizonyos fajta szénhidrátokban szegény diétát. Eléggé legyengültem, kedvetlen lettem, pedig gyümölcsöket, zöldségeket ettem. De kenyeret, lisztes ételeket, burgonyát, cukrozott üdítőket, édességeket nem. Most abbahagytam, ma ettem krumplis tésztát, mert erről olvastam itt, ittam kólát, fagyit ettem, pirított barna kenyeret joghurtos margarinnal és felpörögtem teljesen. Jobb a kedvem és egész nap tudtam takarítani. Egyébként mindössze 3 kg-ot fogytam, gondolom a gyümölcsök cukortartalma miatt.
2023. jún. 30. 20:01
 40/41 anonim ***** válasza:
42%

Szakértői tudással alátámasztom 29-es kommentjét, de azóta szerencsére elmentél innen. :D

Egyébként más magyar ételben sincs hús, nem kötelező a hús, és konkrétan egészséges. Buta troll vagy.

2024. ápr. 24. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!