A krumplis tészta, valami régi csóró emberek kajája? Szénhidrát, szénhidráttal? Mi értelme ennek, miért maradt meg a köztudatban ez az étel?
#30 lehet csak troll kérdés. Az is lehet így próbálja kimagyarázni a dolgot.
Kérdező!
Tudod mi volt a csóró kaja. Pl. a zsíros kenyér! De ahhoz is kellett zsír + kenyér. Éééés! Azt is lehet turbózni. Paprika, paradicsom, uborka. De gondolom jönnek hozzá majd más ötletek.
Persze, hogy személyes sértésnek veszik.
Zabálnak össze-vissza, elhíznak így a kaja téma trigger.
34.
Hagyjuk már a 2 lesiklás, és 2 méregdrága vagyu steak közötti ócska rágcsát. :D
Az olaszok a világhódító konyhájuk mellett, meg burgonyachipset rágcsálnak az Aperollal.
Itt most nem erről van szó...
Olcsó és rohadt finom savanyúsággal :D
Nyilván nem tesz jót ha azon élsz, de néha 10/10
Szakértői tudással alátámasztom 29-es kommentjét, de azóta szerencsére elmentél innen. :D
Egyébként más magyar ételben sincs hús, nem kötelező a hús, és konkrétan egészséges. Buta troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!