Ennek van értelme?
Nos tömegelek, csak lett egy pici pocakom. Nos a kérdésem az lenne, hogy van értelme annak, ha nehany napig lecsökkentem a szénhidrát bevitelem minimálisra, és rengeteg vizet iszom->igy probalok valamennyi felesleges víztől megszabadulni. A kalória bevitelem meg levittem annyira, amennyivel szálkasítani szoktam.
68rol indultam, most 75kg vagyok, arra gondoltam működhet e, az, hogyha most egy hétig vissza veszem a kalóriáim, a szénhidratot, csak nehany napig, és mondjuk a hét végére lemenne másfél kiló, a vizzel együtt, és onnan folytatnám a tömegelést?
Mondjuk egy 4-1 hetes ciklusban. 4 het tömegelés, 1 hét ilyen kis diéta, ahol a felesleges víztől megszabadulok. Ennek így van értelme? Vagy káros?
100g zsir
360g szénhidrát
140g feherje
Igy Jött ki 2900 kcal, de néga ettem 3000 fölött is.
Ezek igy talán rossz aranyok? Az a helyzet, hogy 2400 kaloriaval meg se mozdult a súlyom, de meg 2600 al sem. És na jó bevallom, gyakran ettem 3500akat is. Szerintem ezert hiztam el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!