Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok spórolni a...

Hogyan szoktatok spórolni a napi étkezéseken?

Figyelt kérdés
Hogyan néz ki egy átlagos napotok, mit szoktatok a munkahelyen enni?
2022. okt. 19. 19:31
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
91%
Főzés és nincs kidobott étel.
2022. okt. 20. 06:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is figyeltem, hogy ne pazaroljak, de most még inkább. Egymagamra veszem az ételt és a hozzávalókat, így lényegesen könnyebb.

Sok mindent szeretek, minden héten megnézem a helyi nagy multik akciós újságait és amit tudom, hogy szoktam venni, abból betárazok. Mindig veszek húst, kiporciózva beteszem a fagyasztóba (fél kilónként, nekem ez 3 napi főzéshez elég).

Semmit nem dobok ki. Ha pl. marad nokedli, akkor megcsinálom sztapacskának. Ha marad krumplipüré, akkor bepanírozom és kisütöm (nagyon finom!!!). Száraz kenyeret nem dobok ki, ledarálom zsemlemorzsának.

Ha tönkremenne a spejzben tárolt alma, akkor megcsinálom almalevesnek.

Ha már egyáltalán nem kívánok valamilyen főtt ételt, akkor egy adagot lefagyasztok belőle.

Nem szorulnék rá, hogy ennyire figyeljek mindenre, de jobb félni, mint megijedni, főleg, hogy nem tudni, mi lesz pár hónap múlva.

2022. okt. 20. 09:27
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

" Ha pl. marad nokedli, akkor megcsinálom sztapacskának."

EZT HOGY CSINÁLOD??? A sztrapacska krumplis tésztából készült nokedliféle, utólag nem lehet belekeverni a tésztájába a reszelt krumplit!

2022. okt. 20. 18:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
13: szerintem úgy érthette, hogy sztrapacska-szerűen megcsinálja, juhtúróval, tejföllel...
2022. okt. 20. 18:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, erre nem gondoltam, nem kötözködni akartam. Köszi a felvilágosítást!
2022. okt. 20. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!