Aki nem főz, hogyan oldja meg az étkezéseket olcsón Budapesten?
Napi egy meleg étkezés nem elég? Azért mert általában nem főzök, egy szendvicset még meg tudok csinálni.
Önkiszolgálókban sokszor van napi menü 1000Ft alatt; én rendelek (előre, nem aznap), kb 700Ft - igaz kis adag, de nekem elég.
valami kifőzde, önkiszolgáló napközben
reggeli és a vacsora pl: valamilyen felvágottas szendvics
Napi egy meleg étkezés nem, nem elég. Tapasztalat. Nem lehet állandóan zsemlén élni. Egyébként pedig aki azt mondja kajafutár ilyen rendelős cégtől, az nagyon-nagyon felejtős!
Az összes hányadék!!! Kutyulmány az összes én már végigpróbáltam! De az egésszégkonyha a leggázabb!!!!
A Vegafutár finom kaját szállít, abból a meleg ebéd megoldva. Reggelire zabkása, müzli, esetleg omlett vagy rántotta. Vacsorára saláta, sajttál, túró, tojás, rozskenyér, joghurt, hummus stb. Közte kis étkezésnek zöldség, gyümölcs, olajos mag, edzés után esetleg proteinszelet.
Én nem feltétlen igénylek egynél több meleg ételt naponta, igaz, a hidegkonyha tekintetében túlléptem a zsemle szintjén
... :D
"Napi egy meleg étkezés nem, nem elég. Tapasztalat. Nem lehet állandóan zsemlén élni."
Embere válogatja. Nekem például naponta sem kell meleg kaja. Tapasztalat. Az enyém. A hideg étel nem zsemlét jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!