Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért terjesztik sokan hogy...

Miért terjesztik sokan hogy olcsóbb rendelgetni az ételt mint főzni magadra /családra?

Figyelt kérdés

[link]

Anno próbáltam ehhez hasonló oldalakról rendelni dolgokat hogy mit hoznak és mennyiért és brutális. Baromi kevés hús van benne, telenyomják krumplival meg tésztával és úgy kapsz egy levest meg valami másodikat 2-2500 forintért.

Én egy adagot ennek a töredékéből megfőzök, ha ezeket a mennyiségeket nézem.

Lehet hogy azért terjesztik hogy megmagyarázzák hogy miért nem főznek, a családnak is?

Gondoljunk már bele, ha van egy négyfős család, csak az ebéd van 10 ezer forint naponta ha ezekről rendeled és akkor reggelre estére napközben semmit se ettél.

Csak 300 ezer ebédre.

2022. szept. 15. 08:22
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok kaja rendelő párti, de a teljesség igénye miatt említeném, hogy a bevásárlást asszem nem számoltátok bele, mármint hogy sokan autóval mennek bevásárolni, az benzin pénz, vagy ha házhoz rendelnek bevásárlást az is 700 ft-tól kezdődik, és a mosogatószereket se számoltátok bele.
2022. szept. 15. 10:30
 32/50 anonim ***** válasza:
37%
Miért, 32-es, ebéden kívül nem eszel mást, nem kell eljárni amúgy is vásárolni?
2022. szept. 15. 10:33
 33/50 A kérdező kommentje:
32: szerinted aki rendeli az ebédet az nem jár vásárolni? vagy a reggelit meg vacsit is rendeli? úgy pláne anyagi csőd a mutatvány.
2022. szept. 15. 10:38
 34/50 anonim ***** válasza:
78%

whoa, whoa, whoa

Reggeliből, vacsorából jó a bolti is?!?

Mi folyik itt kérem?!

Azt se tudod mit eszel?!

2022. szept. 15. 10:42
 35/50 anonim ***** válasza:
40%
31. Miért is proli aki a saját ízlésére készít el egy adott ételt? Vagy te még nem futottál bele olyan ételbe, ami nem az ízlésednek megfelelően volt elkészítve? Mert én már jártam így. Nem, nincs pénzem több ételfutárcéggel kísérletezni.
2022. szept. 15. 10:43
 36/50 anonim ***** válasza:
28%
#36: Tehát csak oda térünk vissza, hogy nektek nincs pénzetek ebédet rendelni, tehát mindenki, akinek van az hülye.
2022. szept. 15. 10:45
 37/50 A kérdező kommentje:

37: Itt te kezdtél el prolizni....nem mi. S amúgy valóban, a rendelt étel sokszor lutri.

Itthon meg olyanra csinálom amilyenre akarom.

2022. szept. 15. 10:51
 38/50 anonim ***** válasza:
89%
37. Szóval te megeszel bármit, csak mert van rá pénzed? Ha igen, akkor ehhez csak jó étvágyat tudok kívánni!
2022. szept. 15. 10:52
 39/50 A kérdező kommentje:

"És a zöldségleves az egyetlen étel amit főzől? Nincs olyan étel, ami tovább készül?"

Elmondanám neked hogy a főzés egy olyan dolog ami közben mást is lehet csinálni.

Tudod amíg sül a hús a sütőben neked azt nem kell végig nézned :D

S amíg kel a tészta. S hasonló dolgok.

A zöldségleves pl. olyan hogy felaprítom a cuccokat hozzá, megy bele, pirítás, felöntöm vízzel, fő magának.

A tényleges munka kb. 15 perc vele. Amíg rotyog én addig bármi mást csinálhatok. Van hogy közben kitakarítok vagy ilyesmi.

Tehát rohadtul nem igaz az hogy aki főz 5-6 órákat áll a konyhában.

Ezt csak a lusta, kitartott nők hangoztatják a pasijuknak hogy miért kell rendelni a kaját meg étterembe járni.

Mert ők ugye nem házi szolgák.

2022. szept. 15. 10:57
 40/50 A kérdező kommentje:

41: Gondolom neked arra is van bejárónő, hercegnő.

De hogy erre még büszke is legyél, az tényleg vicces.

2022. szept. 15. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!