Vendégségben tökfőzelék után megennétek a csokipundingot? Miért főznek sokan ilyen össze nem illő ételeket?
Figyelt kérdés
Nekem biztosan nem bírná a gyomrom azt a sok tejes ételt. Ilyenkor illetlenség elutasítani a desszertet?2022. márc. 21. 09:15
1/31 anonim válasza:
Nem illetlenseg, de az, hogy kinek mi illik össze mint étel, az elég relatív..
2/31 anonim válasza:
Nem értm, mi ezzel a probléma? Simán mehetnek egymás után.
Eleve nem össze nem illö ételek, másrészt ha neked bajod van a tejes ételekkel, azzal neked kellene valamit kezdeni. (Nekem sem a tökfözelék, sem a puddding nema kifejzetten tejes ételek kategória!).
Ha meg nem akarsz desszertet enni, az soha nem kötelezö, ahogy bármi mást sem illetlenség nem enni, ha nem szereted vagy nem birod.
3/31 anonim válasza:
Én nem tartom nem összeillőnek.
De bármit el lehet utasítani udvariasan.
4/31 anonim válasza:
Én a tökfőzeléket nem enném meg. Az az egyik étel, amit nem bírok megenni
5/31 anonim válasza:
Te valami random házba betévedt népmesei éhes vándor figura vagy, hogy tökfőzelékkel vendégeltek meg? Távol áll tőlem a sznoboskodás, és a tökfőzelékkel sincs bajom, de igencsak meglepődnék, ha valaki ezzel fogadna egy vendégségben.
6/31 anonim válasza:
Amúgy meg a kérdésedre válaszolva, a házigazdát szemmel láthatóan nem érdekli az illem, úgyhogy nyugodtan elutasíthatnál bármit akkor is, ha illetlenség lenne (de nem az).
7/31 Andizsuzsi válasza:
Mondjuk "vendégségbe" nem csak a klasszikus módon lehet menni. Számtalanszor esznek nálunk a gyerekeink barátai. Fiatal felnőttek, ha az ebédidő nálunk éri őket, megkínáljuk. Ha tökfőzelék van, akkor azzal.
8/31 anonim válasza:
köszönöm, most nem kérek - teljesen normális dolog (akár meg is indokolhatod, hogy tele vagy pl)
hogy miért utasítod el az mindegy
de őszintén szerintem nagyon fura vagy hogy ezen így fennakadsz
9/31 anonim válasza:
#7: Ez jogos, de egy ilyen spontán, kötetlen együttebédelés során gondolom a gyerekeitek barátai se sokat tépelődnek a csokipuding elutasításának illetlenségi faktorán :)
10/31 anonim válasza:
4. Akkor te még nem ettél jól elkészített tökfőzeléket. Szerintem ha eléd raknám a saját recept szerint készültet, akkor lehet hogy elsőre megsem mondanád hogy azt ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!