Milyen íze van a tökfőzeléknek? Mihez hasonlítható?
Figyelt kérdés
Életemben nem ettem még, de ma fogok. Igazából kíváncsi vagyok, és érdekel, de tartok is tőle, hogy vajon milyen lesz..2014. aug. 22. 13:39
2/19 anonim válasza:
Áhh semmi bajod nem lesz tőle, nagyon finom, kapros édeskés íze van. Hasonló a cukkinihez nagyon.
3/19 anonim válasza:
Kicsit hasonlít szerintem a székelykáposztához. Mi szeretjük.
4/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan csinálják, én pl kis pirospaprikás, hagymás rántással, jó sok kaporral és tejföllel szeretem, van aki ecetesen és fehéren készíti, az nekem nem jön be.
5/19 anonim válasza:
tökfözelék íze van. mondjuk a kaprot nem szeretem benne
6/19 anonim válasza:
Ez vicces, mi édesen esszük, de szeretem.
7/19 anonim válasza:
Én kapor nélkül nem tudom megenni. Sok kaporral készítjük, már majdnem olyan mint a kapormártás :)
8/19 anonim válasza:
Én nem szeretem se a tökfőzeléket se a kaprot, de hát ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!