Milyen ételhez hasonlítható a kaviár íze?
Figyelt kérdés
kaviar, íz2013. ápr. 23. 18:23
4/14 anonim válasza:
Jól írták, nagyon sós hal..
Mondjuk én kifejezetten szeretem, de csak kis mennyiségben, és csakis a feketét.
5/14 bumbi02 válasza:
Szerintem nem sós, csak nagyon erős halíze van. De eddig amit kóstoltam tengeri herkentyű (királyrák,garnéla,fekete kagyló, fekete kaviár) mindegyik a halhoz hasonlított, nagyon kicsi különbségekkel tértek csak el attól..
6/14 anonim válasza:
Kicsi golyócskák amiket amikor szétrágsz hogy mondjam "kipukadnak"és erős hal íz eláraztja a szádat,nagyon finom csak amióta rájöttem hogy igazából mi is azóta nem tudom megenni....
elég drága dolog,de szendvicsre igazán különleges csemege.
7/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenki válaszát, ezek után meggondolom h vegyek e kaviárt v. ne.
2013. ápr. 26. 21:56
8/14 cicwarek válasza:
Ha nem szereted, ne edd, drága.
Mindenki azt mondja, hogy hal íze van, ezt én nem is értem. Összetéveszthetetlen kaviár íze van. Pirított bagett szeleten, enyhén vajazva, kakaóval a legfinomabb. Halat így nem ennék.
9/14 A kérdező kommentje:
hmm... érdekesen hangzik
2014. jan. 22. 21:03
10/14 anonim válasza:
mint a spermának csak sósabb és halízübb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!