Milyen ízű a padlizsán, mihez hasonlítható?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 21:07
1/4 anonim válasza:
Hát olyan padlizsáníze van... nem nagyon lehet bármihez is hasonlítani, 1-2 tökfajtához esetleg. Szerintem jellegzetes ízű.
Felhasználás előtt mindig be kell sózni a két oldalát, és hagyni, hogy fél-1 órán át levet eresszen, aztán felitatni papírtörlővel. Ha enélkül főzöd/sütöd, kesernyés, fej-és hasfájást okozó, rossz ízű lesz.
Vaj, fokhagyma remekül passzol hozzá.
2/4 anonim válasza:
Meg állítólag nem szabad fémkéssel szabdalni. Igazából sosem tudtam miért és nem is mertem mással. Állítólag rossz íze lesz. Szerintem nehéz kajának számít, puffadást okoz nagy mennyiség elfogyasztása esetén. Lefagyasztva évekig el lehet tárolni a krémet.
3/4 anonim válasza:
Mit értesz a fém kés alatt? Milyennel kellene?
Egyébként valóban elég laktató étel, bár nálam nem okoz puffadást (bár a tökfélék általában szoktak, ha jól tudom:).
4/4 anonim válasza:
Anyám valami műanyag bárd félével trancsírozza fel, és nem tárolja semmi fémedényben.
Ha az ízlett, akkor próbáld ki a zakuszkát is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!