Vmi szuper jó sütőben sütős egytálétel? Kettő dolog nem lehet benne paprika és padlizsán:-) lehet tésztás vagy nem bármilyen ötlet jól jönne
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 13:28
2/5 anonim válasza:
én olyat szoktam csinálni, hogy csirkemell kis darabokban, ezt bepácolod egy fél órára mustárral. utána tejfölt öntesz rá, összekevered, só bors, valami fűszer ami tetszik, ezt be sütőbe és a tetejére sajt :D, nagyon fincsi :D azért nem írtam le rendesen a receptet, mert rajtad áll, hogy mit raksz bele. ez az alap, ezt variálhatod :D
3/5 A kérdező kommentje:
csak hús nélküli kell ezért írtam a vega kategóriába:-)
2012. jún. 1. 18:27
4/5 anonim válasza:
spenótos rakottkrumpli sajttal
rakottkelkáposzta hús helyett túró
stiria metélt
mákosguba
zöldségfasírt krumpliágyon egybesütve
sajtos zöldséges rizzsel töltött gomba, cukkini, paradicsom. hagyma
mákosguba vaniliapuringgal
nudli fahéjas cukros öntettel
rizskoch csokipudinggal
5/5 anonim válasza:
zöldséges lasagne (olyan zöldségket raksz bele amiket szeretsz), tejfölön sült tojás sajttal megszórva, egybsült karfiolos fasirt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!