Hogyan hámozzam meg a padlizsánt fém kés nélkül? Ötletek? Ti hogyan szoktátok?
Figyelt kérdés
Holnap rántott padlizsánt fogok főzni.A múltkorinál egyes daraboknak kesernyés íze van.Eddig hittel el hogy a kés a ludas de most már rájöttem.
Ti hogyan szoktátok csinálni?
2012. máj. 5. 16:54
1/2 anonim válasza:
Kicsit macerás lesz, ezért szólok előre.
Ha egy teflon jellegű serpenyőbe egy kis olajat teszel, s belerakod párolni a padlizsánt, akkor miután egy kicsit "megszottyadt" le lehet húzni a héját.
A múltkor padlizsánkrémhez felkarikáztuk kb. 1 cm-es szeletekre, s úgy dínszteltük meg, majd lehúztuk a héját.
Egyébként én mindig rendesen hámozom meg krumplihámozóval. Az igaz, hogy amikor olajon dínsztelem, már nem szabad fémes eszközzel érintkeznie.
2/2 anonim válasza:
Kerámiakéssel meghámozhatod nyersen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!