Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan hámozzam meg a padlizsá...

Hogyan hámozzam meg a padlizsánt fém kés nélkül? Ötletek? Ti hogyan szoktátok?

Figyelt kérdés

Holnap rántott padlizsánt fogok főzni.A múltkorinál egyes daraboknak kesernyés íze van.Eddig hittel el hogy a kés a ludas de most már rájöttem.

Ti hogyan szoktátok csinálni?



2012. máj. 5. 16:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit macerás lesz, ezért szólok előre.

Ha egy teflon jellegű serpenyőbe egy kis olajat teszel, s belerakod párolni a padlizsánt, akkor miután egy kicsit "megszottyadt" le lehet húzni a héját.


A múltkor padlizsánkrémhez felkarikáztuk kb. 1 cm-es szeletekre, s úgy dínszteltük meg, majd lehúztuk a héját.

Egyébként én mindig rendesen hámozom meg krumplihámozóval. Az igaz, hogy amikor olajon dínsztelem, már nem szabad fémes eszközzel érintkeznie.

2012. máj. 5. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Kerámiakéssel meghámozhatod nyersen is.
2012. máj. 6. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!