Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen panírt szoktatok...

Milyen panírt szoktatok csinálni a húsoknak? Esetleg meg tudnátok fejteni hogy milyet ettem kiskoromban?

Figyelt kérdés
Az a panír olyan tésztaszerű volt, nem érződött rajta a zsemlemorzsa, szóval tuti nem volt benne. Puha volt és ha az ember felvágta akkor a belseje fehéres volt. Nagyon finom volt :D Azóta se tudom megfejteni hogy mi lehetett az. Kísérletezgetek, ma a palacsintatésztával próbálkoztam, de az sem közelíti meg teljesen, de már közelíti legalább.
2012. máj. 3. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Párizsi bundázás- liszt+ tojás

Sörtészta (Orly mód)- tojássárgája+ liszt+ sör + tojásfehérje hab

2012. máj. 3. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem "dupla" panírozás volt amit ettél.Tojás+liszt+tojás+zsemlemorzsa.
2012. máj. 3. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
Sűrű palacsinta tészta tojás, liszt, kevés tej.
2012. máj. 3. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is sörtészta.
2012. máj. 3. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem párizsiasan volt megcsinálva:)tojás és liszt kell ebbe a panírba,a zsemlemorzsa kimarad:)
2012. máj. 3. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a klasszikus rántott husit szoktam csinálni, azt imádjuk. Leírásodból, szerintem is párizsi szeletet ehettél. Meg írtad is, hogy nem hasonlít az általad készített palacsinta tésztásra. Akkor a párizsi bundázás lehetett.
2012. máj. 3. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
Párizsi bundázás szerintem is, zsemlemorzsa marad ki!
2012. máj. 4. 00:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ki fogom próbálni :) Remélem már sikerül :D
2012. máj. 4. 05:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Liszt, tojás, chipset össze töröm apróra és abban forgatom meg. Vagy, liszt tojás, szezámmag.
2012. máj. 4. 05:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim válasza:
Szerintem is párizsi lehetett, de én szoktam úgy is, hogy liszt-tojás-krumpli. (Utóbbit előtte kicsit előfőzöm és lereszelem.) Ebbe panírozom. Isteni finom, és nincs zsemlemorzsa... :-)
2012. máj. 4. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!