Milyen panírt szoktatok csinálni a húsoknak? Esetleg meg tudnátok fejteni hogy milyet ettem kiskoromban?
Figyelt kérdés
Az a panír olyan tésztaszerű volt, nem érződött rajta a zsemlemorzsa, szóval tuti nem volt benne. Puha volt és ha az ember felvágta akkor a belseje fehéres volt. Nagyon finom volt :D Azóta se tudom megfejteni hogy mi lehetett az. Kísérletezgetek, ma a palacsintatésztával próbálkoztam, de az sem közelíti meg teljesen, de már közelíti legalább.2012. máj. 3. 22:14
11/12 anonim válasza:
Esetleg Mátrai borzaska. Ott reszelt krumplit is tesznek a panírba a liszthez, tojáshoz. Zsemlemorzsa nélkül.
12/12 anonim válasza:
Szerintem is borzas volt, nálunk úgy csinálják, h készítenek egy sűrű cicege, (lapcsánka, macok) tésztát, és abba forgatják a húst.
Itt részletesebben is megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!