Padlizsán belül bebarnult, nincs rohadás szaga, most ez romlott vagy sem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 19:35
1/4 anonim válasza:
Ha megbarnult miért lenne jó? És miért lenne szaga?
2/4 anonim válasza:
Ha belül barna, akkor lehet, hogy a magok kezdenek benne érni - ettöl nyugodtan meg lehet enni, de nem olyan jó, mint amikor még világos a belseje.
3/4 A kérdező kommentje:
kívül egy helyen kicsit meg volt nyomódva talán ott így levegőt kapott. a padlizsán pedig úgy tudom burgonyaféle. a burgonya pedig levegővel érintkezve megbarnul amitől még nem lesz rossz.
a szagot azért említettem ,mert ha meg lenne rohadva, akkor azt éreznem kellene rajta, de tök normális szaga van.
2010. dec. 15. 22:36
4/4 A kérdező kommentje:
igen én is túlérettségre gondoltam még, és tleg normális szaga van, csak kissé puhább belül meg barna.
2010. dec. 15. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!