Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Le kell szedni a padlizsán héját?

Le kell szedni a padlizsán héját?

Figyelt kérdés

Darálthússal töltött padlizsánt szeretnék sütni a sütőben. A darálthúst persze előre elkészítem paradicsomosan, tehát a sütőben csak a padlizsánnak kell megpuhulni. Így meghámozzam a padlizsánt, vagy ne?

És bocsi a másik kérdésért, de múlt pénteken vettem a padlizsánt, lehet, hogy ha felvágom, barnás lesz belül. Úgy még ehető?


2011. ápr. 21. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:

igen, meg kell hámozni, mert kemény keserű a héjja.nem baj, ha egy kicsit barnás a vágási felület, sütés közben úgy is

megpirul.

2011. ápr. 21. 09:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
64%

Attól függ,hogy készíted el.

Amikor kenőt készítek megszurkálom villával és becsavarom alufóliába és megsütöm kb.30-45 percig,kihül lejön könnyen a héja

A daráthússal töltött padlizsánt nem kell meghámozni,csak megtölteni és a hússal együtt megsütni.

Ha kemény ,akkor jó a padlizsán és felhasználható!Ehető.

2011. ápr. 21. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam meghámozni, ha keserű, akkor egyszerűen ha megsül lehúzom róla, de van, hogy nem keserű, akkor megesszük:) Ha kemény a belseje, akkor semmi gond.
2011. máj. 15. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!