Le kell szedni a padlizsán héját?
Darálthússal töltött padlizsánt szeretnék sütni a sütőben. A darálthúst persze előre elkészítem paradicsomosan, tehát a sütőben csak a padlizsánnak kell megpuhulni. Így meghámozzam a padlizsánt, vagy ne?
És bocsi a másik kérdésért, de múlt pénteken vettem a padlizsánt, lehet, hogy ha felvágom, barnás lesz belül. Úgy még ehető?
igen, meg kell hámozni, mert kemény keserű a héjja.nem baj, ha egy kicsit barnás a vágási felület, sütés közben úgy is
megpirul.
Attól függ,hogy készíted el.
Amikor kenőt készítek megszurkálom villával és becsavarom alufóliába és megsütöm kb.30-45 percig,kihül lejön könnyen a héja
A daráthússal töltött padlizsánt nem kell meghámozni,csak megtölteni és a hússal együtt megsütni.
Ha kemény ,akkor jó a padlizsán és felhasználható!Ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!