Nagyon nagy baj, tényleg keserű lesz a rántott padlizsán, ha szeletelés után már rögtön panírozom és kirántom, nem hagyom, hogy levet eresszen?
hát én csak max 5percet hagytam...akkor ehetetlen lett?
ráadásul abba is hagytam a sütést a felénél,mert odaégett.
több olajat kell használni?
mentségemre 17éves vagyok.)
hát igen,nem lett épp a legfinomabb,de meg lehetett enni,mert öntöttem még alá egy kis olajat!:)köszi a tanácsot:)
ha nem vagyok pofátlan,akkor még lenne egy ilyen "rántós" kérdésem:hogyan rántsam ki a sajtot hogy ne olvadjon el?egyszer próbáltam és úgy kellett kikaparni a serpenyőből mert szétfolyt:)pedig nem túl zsíros,keményebb sajt volt.
köszi a válaszodat!:)
Bocsi, most láttam, hogy még írtál mert nem jött előrébb a listában a kérdés.
A sajtot duplán panírozd és elég forró olajban süsd meg, így nincs ideje szétolvadni.
Ha ügyes vagy akkor medvesajtot is ki tudsz rántani :) de ezt kezdőknek még nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!