Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vendégségben tökfőzelék után...

Vendégségben tökfőzelék után megennétek a csokipundingot? Miért főznek sokan ilyen össze nem illő ételeket?

Figyelt kérdés
Nekem biztosan nem bírná a gyomrom azt a sok tejes ételt. Ilyenkor illetlenség elutasítani a desszertet?

2022. márc. 21. 09:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%

10-es!

Nagyon szívesen kóstolnék másfajta tökfőzeléket. Amit eddig ettem, azoknak megvolt az az alap íze, ami miatt képtelen vagyok megenni. A töltött, vagy rántott tököt szeretem, nem magával a tökkel van bajom.

Szóval ha meghívsz vendégségbe, megkóstolom. Én meg viszek csokipudingot.😀

2022. márc. 21. 10:20
 12/31 anonim ***** válasza:
56%
5 Pont ezen gondolkodtam en is, hogy vendegsegben tokfozelek🤣 Persze mi sem kiralyrakot fozunk ki, ha jon valaki, de a fozelekek altalaban az a kaja, amit akkor csinalunk, ha nagyon keson erunk haza es gyorsan ossze kell dobni valamit.
2022. márc. 21. 10:22
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
11. Akkor ezt nézd meg. [link] (A kaprot nyugodtan kihagyhatod)
2022. márc. 21. 10:27
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Azt, ami másnak jó ízű és örömmel fogyasztható, senki nem nevezheti "össze nem illő ételeknek".

Biztosan olyan spontán "

'vendég' voltál, mint amilyeneket Andizsuzsi említ.

Nyugodtan visszautasíthatod, de nem szólhatod le sem az ételt, sem az ételsort.

2022. márc. 21. 10:32
 15/31 anonim ***** válasza:
91%
Nem illetlenség elutasítani a desszertet. Természetesen ha te nem kedveled az adott ételt vagy ételkombinációt, akkor nem kötelező elfogadni és udvariasan is vissza lehet utasítani. Nálunk kifejezetten nem tejes a tökfőzelék, édesanyám másképpen készíti. Én elfogadnám utána a pudingot, főleg, hogy egy könnyű desszert. Növényi tejjel még annyira sem megterhelő a szervezetnek, szóval számomra ez egy könnyű lehetőség egy cukros sütemény helyett.
2022. márc. 21. 10:53
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

13-as!

Ezt meg fogom kóstolni.

2022. márc. 21. 12:51
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem igazán szoktam ilyesmivel foglalkozni, hogy mi mivel illik össze, szerencsére a gyomrom is jól bír mindent.

Szóval én simán megenném

2022. márc. 21. 13:03
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
A tökfőzeléket se ettem volna meg
2022. márc. 21. 15:24
 19/31 anonim ***** válasza:
83%

Mindenkinek más az ízlése, nekem nem fér bele a két étel egymás után.

Külön-külön mind a kettőt szeretem egyébként.

2022. márc. 21. 16:22
 20/31 anonim ***** válasza:
62%
Elég gusztustalan párosítás számomra, én nem érzem illetlenségnek illedelmesen (!) közölni,hogy nem kérsz vendégségben sem. Ha én vendégeket hívok igyekszek a kedvükben járni, de ha sokan vagyunk nyilván lesz olyan dolog a menüben amit valaki nem szeret/éppen nem kíván/allergiás rá stb , nem szoktam megsértődni ilyesmin. Hozzáteszem vendégeket várni ezzel a csecsemőnek való menüsorral,amiben semmi nincs,amit rágni kell az elég furcsa számomra.
2022. márc. 22. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!