A keményebb héjú, érettebb cukkiniből, tökből lehet tökfőzeléket készíteni?
Figyelt kérdés
Miért csak abból lehet, aminek a héjába belemegy az ember körme?
Csak mert azt könnyű pucolni, vagy később, érettebben rossz ízű lesz?
2022. jan. 19. 11:46
1/7 anonim válasza:
Én még sose hallottam ezt a kritériumot.... MEghámozod, ahogy a tököt is, és legyalulod. Simán lehet belőle főzeléket csinálni.
2/7 anonim válasza:
Lehet abból is,kicsit más íze van.
Jobb ha még puha a héja.
3/7 anonim válasza:
A cukkini héja sosem keményedik meg. Tökfőzeléknél mindegy, de ha friss a tök, (belemegy a körmöd), akkor húsosabb állagú, ha száraz a héja, akkor a belseje is szivacsosabb, mag hangsúlyos lesz.
4/7 A kérdező kommentje:
Öreg saját cukkinim van.
Már elég kemény volt a héja.
A magokat ki kellett szedni, mert a középső szivacsos, cafrangos állományban kemény magok vannak.
A húsa sárga, már legyalultam.
Na mindegy, biztos nem mérgező.
2022. jan. 19. 12:29
5/7 anonim válasza:
leszeded a hhájét, kiveszed a magját és simán lehet
6/7 anonim válasza:
meghamozod, kimagozod es ugy hasznalod mint a tokot. nem kotelezo a cukkinin rajtahagyni a hejat
7/7 anonim válasza:
4. A cukkini sehogy sem mérgező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!