Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vendégségben tökfőzelék után...

Vendégségben tökfőzelék után megennétek a csokipundingot? Miért főznek sokan ilyen össze nem illő ételeket?

Figyelt kérdés
Nekem biztosan nem bírná a gyomrom azt a sok tejes ételt. Ilyenkor illetlenség elutasítani a desszertet?

2022. márc. 21. 09:15
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Tejfölös tökfőzelék, utána tejszínhabos csokipuding, majd fél óra múlva tejes kávé. Ezek után kinek lenne kemény állagú a széklete?
2022. márc. 22. 18:57
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki tejérzékeny. Nekem semmi bajom nem lenne tőle pl.
2022. márc. 23. 20:30
 23/31 anonim ***** válasza:
72%

21!

Nekem sem lenne bajom :D

Attól mert neked problémáid vannak a tejjel, még nem az a normális ;)

2022. márc. 23. 23:02
 24/31 anonim ***** válasza:
67%
23. Az se normális, hogy ilyen ételeket adnak egymás után, eléggé gusztustalan. Persze, a jó ízlést tanulni kell.
2022. márc. 23. 23:15
 25/31 anonim ***** válasza:
66%

24!

Nem tudom mi benne a gusztustalan. Nyilván akik ezt adják egymás után, azok egészséges bélrendszerrel rendelkeznek, tehát nyugodtan megehetik ezt. Csomó finom ételről beszélünk, mi ebben a gusztustalan?

2022. márc. 23. 23:17
 26/31 anonim ***** válasza:
74%
25. Arról van szó, hogy összeillenek vagy sem, nem arról, hogy meg lehet-e enni őket. Nyilván meg lehet enni.De sem az ízviláguk, sem az állaguk nem illik össze. Egy savanykás, tejfölös étel után egy édes, tejes ételt nem adunk.Arról nem is beszélek, hogy vendégségben ilyen ételekről szó sem lehet.
2022. márc. 24. 09:09
 27/31 anonim ***** válasza:
50%
#25-ös az benne a gusztustalan , hogy semmi szilárd nincs benne például. Savanyú,ecetes, vagy kapros pépes tökfözelék csokipudinggal ,hát a belem kifordul kb. Előételnek lehetne egy hideg gyümölcsleves, hogy tuti 2 napig fossál. :D
2022. márc. 24. 09:17
 28/31 anonim ***** válasza:
81%

26!

Ez az összepasszolás dolog relatív. Van akinek belefér, van akinek nem. Teljesen felesleges ízlésről vitázni, sosem lesz egyesség

2022. márc. 24. 10:39
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

27!

Akkor tehát még egyszer!

Attól mert te elcseszted a bélrendszeredet mindenféle hülyeséggel még nem az a normális. Nekem semmi bajom nem lenne, fosni maximum te tudnál;)

2022. márc. 24. 10:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapvetően a tökfőzelékkel van bajom, egyszerűen nem szeretem, de más főzelék után miattam lehet puding, szeretem is, meg bajom sem lesz tőle.

Ettől függetlenül vendégeknek külön-külön sem csinálnék sem főzeléket, sem pudingot, sőt magam sem szoktam ilyen kombinációban fogyasztani. Volt már ilyen kivételes eset, de nem jellemző.

Nem illetlenség kulturáltan elutasítani, aki megsértődik rajt, az ostoba ember, nem érdemes foglalkozni vele.

2022. márc. 24. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!