Vendégségben tökfőzelék után megennétek a csokipundingot? Miért főznek sokan ilyen össze nem illő ételeket?
21!
Nekem sem lenne bajom :D
Attól mert neked problémáid vannak a tejjel, még nem az a normális ;)
24!
Nem tudom mi benne a gusztustalan. Nyilván akik ezt adják egymás után, azok egészséges bélrendszerrel rendelkeznek, tehát nyugodtan megehetik ezt. Csomó finom ételről beszélünk, mi ebben a gusztustalan?
26!
Ez az összepasszolás dolog relatív. Van akinek belefér, van akinek nem. Teljesen felesleges ízlésről vitázni, sosem lesz egyesség
27!
Akkor tehát még egyszer!
Attól mert te elcseszted a bélrendszeredet mindenféle hülyeséggel még nem az a normális. Nekem semmi bajom nem lenne, fosni maximum te tudnál;)
Nekem alapvetően a tökfőzelékkel van bajom, egyszerűen nem szeretem, de más főzelék után miattam lehet puding, szeretem is, meg bajom sem lesz tőle.
Ettől függetlenül vendégeknek külön-külön sem csinálnék sem főzeléket, sem pudingot, sőt magam sem szoktam ilyen kombinációban fogyasztani. Volt már ilyen kivételes eset, de nem jellemző.
Nem illetlenség kulturáltan elutasítani, aki megsértődik rajt, az ostoba ember, nem érdemes foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!