Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért terjesztik sokan hogy...

Miért terjesztik sokan hogy olcsóbb rendelgetni az ételt mint főzni magadra /családra?

Figyelt kérdés

[link]

Anno próbáltam ehhez hasonló oldalakról rendelni dolgokat hogy mit hoznak és mennyiért és brutális. Baromi kevés hús van benne, telenyomják krumplival meg tésztával és úgy kapsz egy levest meg valami másodikat 2-2500 forintért.

Én egy adagot ennek a töredékéből megfőzök, ha ezeket a mennyiségeket nézem.

Lehet hogy azért terjesztik hogy megmagyarázzák hogy miért nem főznek, a családnak is?

Gondoljunk már bele, ha van egy négyfős család, csak az ebéd van 10 ezer forint naponta ha ezekről rendeled és akkor reggelre estére napközben semmit se ettél.

Csak 300 ezer ebédre.

2022. szept. 15. 08:22
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
28%
Beleszámoltad az órabéred, gáz, víz, áram fogyasztást?
2022. szept. 15. 08:27
 2/50 A kérdező kommentje:

Milyen órabérem? Ha nem főznék akkor valaki nekem fizetne órabért? Mi van?

A gázfogyasztást növeli, az áramot elhanyagolható mértékben, a vizet is.

Hacsak nem le akarjuk vezetni azt hogy a főzéshez időnként kellő pár liter víz biztos méregdrága....

2022. szept. 15. 08:30
 3/50 anonim ***** válasza:
92%

Biztos hogy olcsóbb otthon főzni.

Kényelmi szempontból jobb rendelni.

2022. szept. 15. 08:31
 4/50 anonim ***** válasza:
29%
Azt az órabéred, amit nem a családoddal, vagy hobbyddal töltesz, míg bevásárolsz, főzöl, mosogatsz.
2022. szept. 15. 08:38
 5/50 anonim válasza:
62%
A lusta disznók érve és / vagy, akiknek a főztje moslék.
2022. szept. 15. 08:39
 6/50 A kérdező kommentje:
Nekem senki nem fizet azért pénzt ha otthon ülök a kanapén és várom hogy valaki más megfőzzön helyettem...
2022. szept. 15. 08:40
 7/50 anonim ***** válasza:
94%
Ki terjeszti ezt?
2022. szept. 15. 08:41
 8/50 anonim ***** válasza:
83%

Ezt én sem értem, meg azt sem, milyen órabért kéne beleszálmolnom, ezt az érvet sem vágtam soha, az emberek 99%-a nem keres pénzt abban az idöben, mikor nem főz :D

Nálunk van önkormányzati menza, sokan idejárnak fözés helyett, sok anyuka is, merthogy mennyivel olcsóbb hozatni a kaját :D Persze, egy adag leves+főétel 1200 ft, az két főnek 2400 ft (gyerekek mondjuk az oviban esznek), és akkor ennyi pénzért olyan tipikus menzás kaják vannak, minthogy rakott krumpli, káposztaleves, diós tészta, satöbbi.

Hát, én 2400 ft-tól két napra is különb kaját rittyentek, nem paprikás krumplit kockás zöldséglevessel.

Mondjuk, az ő dolguk, csak nem értem, miért gyözkődnek mindig, én sose kértem senkit számon, miért nem főz, rám csodálkoznak mindig, hogy én miért igen :D

2022. szept. 15. 08:41
 9/50 anonim ***** válasza:
94%
4. A hobby talán még érthető, de a többi miért ne lehetne családi program? Elvégre segítséggel minden gyorsabban megy.
2022. szept. 15. 08:42
 10/50 A kérdező kommentje:

Rendszeresen olvasom itt ahogy kifejtik itt főleg pasik hogy nem éri meg főzni.

Szerintem azt se tudják hogy mi mennyibe kerül amúgy.

Anynit látnak hogy rendelnek 800 forintért 4 deci zöldséglevest pár szem zöldséggel és azt hiszik ők marha jól jártak.

Én ennyiből több napra való több embernek is elég levest főzök...

2022. szept. 15. 08:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!