Van olyan étel amit az emberek többsége imád, de te utálod?
Sok mindent nem szeretek, semmi hal és tengeri herkenytű. Húsból is leginkább csak a szárnyasokat meg a feldolgozott cuccokat szeretem (felvágott, kolbász, májkrém), de a rendes nem szárnyashúst nem.
Ami még eszembe jutott, az a krémes meg a madártej. Egyiket sem szeretem.
Paprikás krumpli, lecsó, mákos tészta.
Érdekes, gyerekként szerettem mindhármat, főleg a mákost, ma már nem.
Káposztás kocka
Mást meg nem hallottam hogy nem szereti, én nem bírom enni.
Amúgy mindentmegkostolok: tengeri cucc, kocsonya, pacal.
Tok főzeléket szeretem, gombát, halakat, minden magyaros ételt, olaszt, azsiait, gyors kaját is.
Meg a mákos dolgok amiket nagyon nem szeretem.
Sajtokat imádom, foleg a fustoltet, mozzarellat, de meg a peneszeseket is.
Zsigerből gyűlölök szinte mindent, ami édes. Ha vannak is nem édesszájú ismerőseim, azért pár desszertet, édességet mindegyik szeret.
Én egyet sem. A csokit már gyereknek sem ettem meg, palacsintát, egyebet sem, komolyan, anyámék orvoshoz vittek, mert biztosak voltak benne, hogy valami gond van a háttérben (cukorháztartás, egyéb), elmondása szerint az anyatej volt az utolsó viszonylag édeskés, ami lecsúszott probléma mentesen.
Szóval sosem eszem édeset, az egyetlen kivétel a savanykásabb gyümölcs, bogyós és pár citrus féle, az a legédesebb, ami lemegy, de egy banán már fújj kategória nekem.
Így értelemszerűen nem eszem édességet, desszertet, nem iszok semmit ami édes, legyen az likőr, üdítő, kávé, tea ízesítve, sem fagyi, sem semmi.
Ettől eltekintve mindenevő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!