Van olyan étel amit az emberek többsége imád, de te utálod?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 08:48
11/29 anonim válasza:
somlói, kocsonya, hortobágyi palacsinta, halászlé, tejbegríz, madártej
13/29 anonim válasza:
Pizza - ez az első amin meglepődtem.
Valami "kenyérféle" és erre mindenki
azt tehet amit szeret.
14/29 anonim válasza:
Hamburger.
Hogy utálom, az túlzás, de nem szeretem.
15/29 anonim válasza:
Pacal, egyszerűen undorító. Gyerek koromban a mama főztem, és undorító szaga volt.
16/29 anonim válasza:
Van néhány étel amit nem szeretek, de nem tudom, hogy az emberek többsége imádja-e.
A tarhonyát, tökfőzeléket, sárgaborsó főzeléket, kelkáposzta főzeléket, töltött paprikát utálom, de nem vagyok benne biztos, hogy nagyon sokan imádják. A lángost, túrós tésztát talán többen szeretik, de ezeket én sem utálom, de nem is szeretem, soha nem kértem még direkt ezeket, ha otthon volt, akkor előfordult, hogy ettem belőle.
18/29 anonim válasza:
hamburger, majonéz, tejföl, gumicukor
20/29 anonim válasza:
Én a spagetti tésztától szabályosan undorodom. Szerintem gusztustalan, ahogy ott lóg. A szósszal nincs bajom, monden más tésztafajtával megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!