A magyarok többsége miért csak péksüteményt eszik reggelire?
Néha én is szoktam, nem arról van szó, de még az .... pékség előtt is sorban állnak meg az autók reggel.
Nem tudom elhinni, hogy műsütin kívül mást nem tudnak reggelizni, talán nem véletlen, ahogy kinéz a legtöbb magyar.
1#
akkor lustaság az oka, ezt akartad írni?
Nem biztos, hogy reggelire veszik, lehet ebédre, csak munka időben nem tudnak szaladgálni.
Amúgy egy csomag virsli 500forint, mellé még kenyér, mustár/majonéz/kecsap, az se olcsóbb gyorsan készíthető kaja. Valamit meg enni kell.
Tehát egy bolt előtt várakozókból extrapolálsz... Látsz egyszerre 8-10 embert, és ebből általánosítasz, hogy "a magyarok"
Nem túl bölcs széleslátás....
5/5
szövegértés karó.
segítek: de MÉG az albán pékség előtt IS sorban állnak meg az autók reggel.
Nem csak péksüteményt árul egy pékség, árul pizzát, fagyit, tejterméket, szendvicset, stb., nálunk pont van egy albán pékség, ezeket árulja.
Sokan minden reggel friss ennivalót vesznek, pl. frissen sült zsemlét, azt HAZAVISZIK, és otthon szendvicset készítenek belőle.
Kérdező!
Nem hiszem, hogy ismered a magyarok többségét.
Én például nem eszem péksütit reggelire.
De azt ne nevezd lustának, aki meg igen, mert nem tudhatod, hogy nem-e egy 12 órás, fárasztó éjszakai műszak után tért be egy pékségbe bekapni egy kakaós csigát, mert az idő és a pénz nagy kincs olyankor és mire hazaér, már mehet is aludni. Persze ez nem egészséges, de kis hazánkban már eleve egészségtelenek a munkakörülmények azoknak, akik nem szellemi munkát végeznek, ezért nem lehet csodálkozni azon, hogy sokan nem állnak neki az olívaolajos párolt lazac- salátának sem. A müzlit, biomagvakat, szójatejet ect meg nem mindenki szereti vagy meg sem tudja fizetni.
6:
rólam kiderült, hogy gluténra és élesztőre érzékeny vagyok.
3 kis darab otthon készített krumplis lepénytől simán jól lakom, korábban ehhez nekem 3 péksütemény kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!