Ha fogyni szeretnek, dietazok, neha ehetek reggelire peksutit? (mondjuk 1-2hetente)
Ev elejen kezdtem a dietam, azota egyszer ettem csokit, de rettento edesszaju vagyok, elotte rengeteg edesseget ettem. Neha reggelire ehetek valami peksutit (pl. kakaoscsigat) ?
17/L

Nyilván igen, legfeljebb nem lesz túl sikeres a fogyásod.
Liszt és cukormentes kakaóscsigát tudsz sütni? Vagy cukormentes csokit tudsz készíteni?

Én nem javasolnám.
Ha édességre vágysz, akkor egyél inkább túrót,zabpelyhet (fahéjjal,kakaóporral,kókuszreszelékkel, magvakkal stb.). De akár Te vagy az anyukád is süthettek fehérliszt és cukor mentes sütit.
Esetleg nézz utána a Walden Farms kalóriamentes termékeknek (forgalmaznak többek között mogyoróvajat,szirupokat,mártogatósokat).

teljes kiőrlésű liszttel, édesítőszerrel készítve néha szerintem elmegy reggelire
nagyon ritkán kívánom az ilyesmit, én olyankor csokis zabkekszet szoktam csinálni, vagy szimplán cukrozatlan kakaóport keverek el natúr joghurttal és édesítőszerrel

Istenem.....igen akkor soha ne egzen mar semmit csak fitt kajakat,,,,
De nyugodtan ehetsz neha ami jol esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!