Napi többszöri hányás után volt olyan étel amit azért még kívántatok és ami azért az esetek többségében bent maradt?
Figyelt kérdés
Általában d.u. - este vagyok rosszul, ilyenkor 2x-3x is hányok. Viszont nagyon rossz üres hassal elmenni aludni, éhesnek érzem magam hiába vagyok rosszul. A gyomrom is megfájdul, mintha gyomorszájon ütöttek volna...
Nem tudom, hogy mit lehet ilyenkor enni?
2019. okt. 24. 21:07
1/9 anonim válasza:
Csak és kizárólag a párizsis zsemle, semmi egyéb kb... Pedig előtte nem voltam oda a párizsiért :D Szerencsére a 12. hét után szépen elmúlt, és egyre több mindent tudtam megenni!
Bármit kívánsz, most próbáld enni, a lényeg, hogy maradjon benned valami!
2/9 anonim válasza:
Második gyereknél reggeltől estig hánytam, zacskós paradicsonlevesen éltem néhány hétig. Barátnőm még csak a narancsot tudta megenni.
3/9 anonim válasza:
Nekem úgy ment le a kaja, hogy előtte, utána, közben hideg, jégkockas limonádét, vagy csak citromos vizet ittam. :)
Amúgy nekem a citrom, narancs, alma, kiwi, gyümölcsök mentek le általában, és nagyon sok jégkocka :D
Kitartást! :)
23 hkm
4/9 anonim válasza:
A coca cola jó a hányingere én sokoszor megkivantam azt is amit mar egyszer ki hanytam es utana ettem belole nem hanytam en inakbb a szagoktol hanyok
5/9 anonim válasza:
Barátnőm tejbegrízen élt pár hétig :D
7/9 anonim válasza:
Fuh, első 8 hónap szinte csak párizsis zsömlét és kétszersültet ettem, mert minden kijött, bár néha még ez is.
8/9 anonim válasza:
A gyümölcsleves, rántotthús, és bármilyen hihetetlen, a mekis kaja nem köszönt vissza. 😀
9/9 anonim válasza:
Paradicsomos vajas zsemle (semmi mást nem tettem bele, mert mindenre húztam a szám), és bolti natúr tejberizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!