Mit adjak enni 18 hónaposomnak?
Figyelt kérdés
Most benyelt valami hányós-hasmenős-lázas vírust.Már 3 napja semmit nem eszik,igaz iszik sokat.Még az anyatej is kijött belőle.Nem baj,hogy ennyi ideje nem evett egy falatot sem?Nem lesz tőle baja?Nem most vacsira akarok neki adni kaját,már 1 órája kidőlt,alszik mint a bunda.De reggelire akarok neki valami finomat adni amit még meg is kíván.Mit adjak neki?2017. jún. 26. 20:13
1/5 anonim válasza:
Hát tejet ne. Nem lesz baja az evéshiánytól, majd meggyógyul. Tea, keksz, alma, ebédre krumpli.
2/5 anonim válasza:
Szegény nem csoda, hogy étvágytalan. Az én kisfiam igaz jóval kisebb volt mikor ilyet elkapott (10 hós) de banánon kívül semmi se kellett neki. Hát vagy 2 napig banánt evett, kínáltam én mással is, de nem.. nem erőltettem, az a lényeg, hogy igyon rendesen.
3/5 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy milyen vírus ez mennyire jàr magas lázzal stb? Az én lànyom is tegnap belàzasodott elég magas 39 fokos, nehezen csillapítható, ma pedig elkezdett menni a hasa, voltunk orvosnál de egyelöre semmit nem talált, holnap kell visszamennünk. Egy màsik kérdést is olvastam ahol làzas az ennyi idös körüli gyerek. Én meg amikor minden tünet nélkül belázasodott egybôl az agyhàrtyagyulladástók féltem, amiröl azért sok rémhírt hallani mostanában. :( Lehet hogy több anyukát megnyugtatnál a válaszoddal. Egyébként kekszet és fôtt krumplit szokták ajànlani ilyenkor. Jobbulást a picinek!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Érdemben nem tudok hozzá szólni de épp most irtam ki egy kérdést én is. Az en 18 honaposom is hányt 2* tegnap du óta és híg szeklete is volt. Láza neki nincs ezért én bizok abban h nem vírus. Én is szoptatom még.
5/5 anonim válasza:
Elektrolit pótlást adj neki. Egyébként nem gond, ha nem eszik. Kortyonként itasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!