Mi lesz az idei tanév tizórai divatja?
Figyelt kérdés
Mi lesz most a menő tizórai? Az idei trendek érdekelnének. Köszi!2010. aug. 24. 13:43
51/55 anonim válasza:
"Irjatok még, mert eddig egy konkrét válasz sem érkezett."
a bento nem elég konkrét?
akkor kakaós csiga joghurt
52/55 anonim válasza:
Tudvalevő, hogy a padtárs harapnivalója mindig csábítóbb, mint a saját elemózsia. Próbáljunk ezért gyermekünkkel egyeztetve minél változatosabb uzsonnákat összeállítani, a hagyományos szalámis vagy kolbászos szendvics mellett más variációkat is kipróbálni (pl. padlizsán-, zöldfűszeres túró-, avokadókrémek, csicseriborsó-, szárazbab pástétom, stb.). Az iskolai büfék kínálata ma már lehetővé teszi, hogy az iskolán belül is hozzájussanak a gyermekek olyan élelmiszerekhez, mint a teljes kiőrlésű pékáruk, müzli szeletek, puffasztott gabonapelyhek, natúr gyümölcslevek, stb.. A
53/55 anonim válasza:
"Elképesztő, hogy vannak olyan igénytelen emberek, akik számára mindegy, hogy mit tömnek magukba."
Amit te mondtál azt egy kicsit másra szokták mondani. Azokra akik válogatás nélkül mindent megesznek, nem nézik, hogy egészséges-e vagy hizlaló. Na figyelj csak. Nekem például nem tök mind1, ugyanis egészségesen akarok enni. Ha a kaja alapján akarsz menő lenni, hát szerintem rossz úton jársz.
54/55 anonim válasza:
Idén az lesz a trendi, ha nem eszel semmit!
55/55 anonim válasza:
igen nem birtok ki pár órát kajálás nélkül?:S
én még inni se szoktam amikor suliba jártam nemhogy kajálni...hazamentem aztán akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!