Mi lesz az idei tanév tizórai divatja?
Figyelt kérdés
Mi lesz most a menő tizórai? Az idei trendek érdekelnének. Köszi!2010. aug. 24. 13:43
31/55 anonim válasza:
Paradicsom turmix tejjel, kockára vágott kovászosuborkával.
32/55 anonim válasza:
szerintem a pizzaszelet, túrórudi és fornetti eléggé konkrét volt
33/55 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tavaly mi volt a divat???
Edd azt ami jól esik!
35/55 anonim válasza:
hö én nem kajáztam sosem a suliban mert nálunk a tízórai 3 napos száraz kifli volt vízízű teával és elkértek érte több ezert forintokat!!Az ebédhez húst szinte sosem kaptunk szóval...Idén is ez lesz válság van nem trend:D
36/55 anonim válasza:
hát szerintem a bio és fittness-wellness ételek elég trendik mondjuk főiskolás korúak körében. Középiskolásoknál a 75-80 kgos csajok meg úgyis az óriászendvicset vagy a bismarckot tolják kólával. Aminek nincs olyan erős illata, ami mást zavarhat (mondjuk hal vagy hagyma), az nem lehet gáz
37/55 anonim válasza:
Milyen hülye suliba iratkoztál, már bocs. Mióta menő a tizórai, vagy hogy van ez?
Aki hamburgert eszik az menő, aki pizzát az bu▒i?
38/55 A kérdező kommentje:
Elképesztő, hogy vannak olyan igénytelen emberek, akik számára mindegy, hogy mit tömnek magukba.
2010. aug. 26. 14:07
40/55 anonim válasza:
10 órai trend??? :D Betegek vagytok! Én 2 évig pizzás csigát/kiflit toltam szinte minden nap meg mandarint.. Ha ez számít, akkor k*rva trendi voltam, de a végére már annyira untam, hogy inkább elcseréltem egy 20 Ft os szendvicsre valamelyik haverral..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!