Gáz hogy apám készíti a tízórai szendvicsem suliidőben?
Szerintem gáz, annyi idősen már főznöd is kéne, nemhogy még a szenyádat is apuci csinálja...
Legközelebb már előző nap csináld meg magadnak, amit szeretnél és azt vidd el. Egy idő után biztosan hozzászokik, hogy meg tudod magad is csinálni.
Nem gáz.
Nálunk anno én csináltam a kisebb testvéreimnek, pedig aztán sem sokkal voltak kisebbek nálam. :) Egészen addig, míg el nem kezdtem dolgozni.
Én is úgy voltam, hogy inkább elkészítem nekik, nehogy ne egyenek semmit lustaságból vagy feledékenységből.
Páromnak is elkészítem.
Egészséges aggódás.
Addig örülj, míg van ki aggódik érted, és becsüld meg, hogy ilyen apukád van.
Biosüti: én csinálom őket,nem pénzkidobás,szeretem és jobban megeszem mint a cukros-tartósítószeres-ízfokozós lószärokat
Maffin: na majd ez is általam lesz készítve,csak kell neki forma:)
Főzés a gonoszkodó válaszadónak: probléma nélkül el tudok készíteni egy ebédet,sokminden jól megy már (igaz nem vagyok profi,de kezdő sem).
Tejberizs: eszembe se jutott hogy kenyérbe rakjam :D dobozban viszem a kajámat,abba beleraknám + gyümi + kanál aztán tudnám tolni befelé suliban :D
A szüleim az egyszerű kajákat szeretik és ismerik én meg pechemre a különlegesebbeket. Na de szerintem az lesz hogy megveszem az alapanyagokat és összerakom a kajámat előre. Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!