Mi lesz az idei tanév tizórai divatja?
de cuki vagy:)
amúgy az édesség, és a péksüti mindig "divatban" van:)
a szalámik kimentek a divatból, de reneszánszukat élik a májkrémek, mindenféle ízesítésben. idén a kifli egy kevésbé kedvelt forma, a tervezők és designerek bemutatóján inkább a zsemle és úgy általában a kerek formák kerültek előtérbe, tehát például paradicsom-és uborkaszeletek. persze az sem követ el égető hibát, aki a megmaradt paprikákat beleteszi a szendvicseibe, de számítson rá, hogy idén ez már kevés lesz a divatossághoz. az eddig menő zsemle díszek(magok pl) teljesen hiányoznak a kollekcióból, így válasszuk a sima darabokat. a majonéz és ketchup továbbra is hódít, de tavalytól eltérően ne párosítsuk uborkával.
a péksütik közül a zsemlével ellentétben a hangsúlyos, merész darabok hódítanak, rafinált csavarodású crosassaint, csigák, krémes díszek. persze maradnak az alapdarabok is, mint pl a túrósbatyu, de ezt párosítsuk sulikakaóval és nem tévedhetünk nagyot.
Vegyétek már észre, hogy a kamu.
Senki sem ilyen agymosott.
Csemegeubi nutellával.
HOGY KÉRDEZHETSZ ILYEN ÖKÖRSÉGET, TE ÖKÖR? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!