Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi lesz az idei tanév tizórai...

Mi lesz az idei tanév tizórai divatja?

Figyelt kérdés
Mi lesz most a menő tizórai? Az idei trendek érdekelnének. Köszi!
2010. aug. 24. 13:43
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem hülye kérdés. nehéz megmondani mert minden suliban más a divat
2010. aug. 26. 17:57
 42/55 anonim ***** válasza:
100%

Én igazat adok a kérdezőnek abból a szempontból, hogy igenis vannak olyan hülye elit iskolák, ahol kinézik azt, aki nem tartozik a "klánba" és pl soknás szendvics helyett sajtosat visz kajának... -.-

Nálunk nincs ilyen, de ezek a méregdrága fornettis cuccok jók, és mivel drága akkor "trendi" is. :D Legalábbis nálunk (a mi nem elit iskolánkban) az. =)

2010. aug. 26. 19:44
 43/55 anonim válasza:
100%

Nekünk is elit a suli de meg nem mondanád a kajákról :D Valaki fornettit eszik, valaki margarinos kenyeret, valaki szendvicset, de van aki rúd kolbásszal, paradicsommal, hagymával fél vekni kenyérrel állított be és nekiálltak piknikezni nagyszünetben XDXD

Van mikrónk, szóval valaki még az ebédet is otthonról hozza, műanyag tálban.

Tanulság: edd azt amit megkívánsz)

2010. aug. 26. 22:31
 44/55 Salx Narval ***** válasza:
76%
Nálunk marad a megszokott, joghúrt vagy kefír,valamilyen gyümölcs és egy szendvics, néha egy kis édesség.Italnak,limonádé,házi gyümölcsszörp,esetleg rostos gyümölcslé és ásványvíz.Leggyakrabban, citromos tea.
2010. aug. 27. 09:41
 45/55 anonim válasza:
82%
Az amit anyád csinál hülye gyerek.
2010. szept. 1. 21:08
 46/55 anonim válasza:
54%

Szerintem nem baromság a kérdés egy cseppet sem.

Nálunk mindenki péksüteményeket eszik és szerintem az jó is.

Én általában 7Days-t, vagy Bake Roles-t kajálok és ha kapok egy almát akkor azt is megeszem és Pepsit iszok. Szerintem ez átlagosnak mondható. 15F

Kérdező hány éves vagy? Fiu, vagy lány?

2010. szept. 1. 21:34
 47/55 anonim válasza:
100%

A mi osztályunkban a trend most a zsíroskenyér hagymával. Aki nem azt eszi, azt kiutáljuk!

Mondjuk a tanár már utál bejönni a terembe, mert szerinte büdös van. Lehet ezért?

2010. szept. 1. 22:31
 48/55 anonim válasza:
100%
Jó a kérdés, egyáltalán nem mindegy, mit és hogyan eszik valaki tízóraikor! Gondoljon csak bele, ki örülne, ha a gyermeke sírva jönne haza, mert kicsúfolták az uzsonnásdoboz tartalma miatt?! Pedig egy kis odafigyeléssel elkerülhető a probléma, sőt, trendi csemegékkel küldheti gyermekét az iskolába!
2010. szept. 1. 22:38
 49/55 Salx Narval ***** válasza:
100%
Kedves utolsó,ha ez így van, akkor nagyon sajnálom a mai gyerekeket.Mármint, ha valakit kicsúfolnak a reggelije miatt.Ebben az esetben a fejekkel és a neveléssel van baj, nem a reggelivel.
2010. szept. 1. 23:32
 50/55 Gipsz Jakab Béla válasza:
100%
Komolyan ennyire felvágósak és felszínesek a korombeliek? Olajos hal meg vöröshagyma az oké, hogy ciki, de nehogy már azért kiközösítsenek valakit, mert nem hipertrendi kekszet, hanem szalámis szendvicset eszik tízórainak! Ezek a gigamenő gyerekek annyira egyéniségek akarnak lenni, hogy egyáltalán nem lehet megkülönböztetni egymástól a sok sznobot.
2010. szept. 2. 00:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!