Mik azok a legolcsóbb tízórai féleségek, amiket
iskolába lehet csomagolni a gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Nagyon kevés pénzből kell kijönnöm..
2009. jan. 26. 18:20
1/7 anonim válasza:
Mennyi van rá egy hónapra kb? Csak azért kérdem, mert ha pl. össz-vissz van 1600 Ft-od egy hónapban rá, akkor is fejedelmi uzsikat tudsz csomagolni. Mi azt csináljuk, hogy veszünk egy rúd téliszalámit, 1600 Ft és azt visszük minden nap a suliba vagyis a dolgozóba. Persze ehhez naponta plusz meg kell venni a zsemlét is... De pl. ha minden nap párizsis zsömlét visz valaki, akkor sem akad meg a popsiján, max nem annyira élvezetes. Tescoban 299 Ft egy rúd párizsi. Igaz, nem a legjobb minőség, de hidd el a Saga párizsi is ugyan azt tudja, mint az olcsóbb. Amivel fel tudod dobni kicsit: almát csomagolsz de kimagozva, meghámozva, teát fél literes flakonban...
ami még eszembe jutott. Szintén a tescoban lehet kapni 25 Ft-ért sportszeletet. Hetente egyszer kétszer azt is csomagolhatsz nekik gyömölcs helyett. Igazából sokszor az számít hogy hogyan van becsomagolva, nem is az hogy mi. Pl. amikor szalvétába csomagoljuk a májkrémes kenyeret és ráragad a papír, annál gusztustalanabb nincs is, de ha ez egy áltlátszó fóliában van, mindjárt már a helyzet. Ahogyan az alma se rohad meg ha meg van pucolva és ki van magozva. Szívesen rágcsálja a gyerek.
2009. jan. 26. 18:39
4/7 anonim válasza:
Megint én... ma nagyob beszédes vagyok. :) Szóva mi szoktunk olyat is, hogy 60 dkg sertéshúst fokhagymásan lesütünk zsírban, kb fél kilóban és azt lehűtjük. Voltaképpen husis kenyér lesz belőle. Igaz, nem elég csak 1 hétre, de nem romlik meg és finom. Nem tudom tényleg mennyit enged meg a pénztárcát, de nekünk amikor itthon nincs hó végén csak mondjuk 1500 Ft, veszünk húst, zsírt és zsíroskenyér van lilahagymával. Szeretjük nagyon
2009. jan. 26. 18:41
5/7 anonim válasza:
Majkremes kenyer, zsiros kenyer, vajas kenyer, nutellas kenyer (olcsobb mogyorokrem), fott tojast a kenyer koze, en ezeket szoktam. Veszek mindig egy rud szalamit a Lidl-ben, de amikor annak vege, akkor sima kenyer valamivel. Fott etelt, gyumolcsot itthon eszik, amikor latom. Inni sima vizet, vagy teat pakolj nekik.
2009. jan. 26. 19:20
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket! Ilyenkor hónap végén különösen nehéz, már éppen hogy kenyérre, vajra, ilyen alapokra jut...Az eszembe se jutott pl, hogy előre megvehetnék egy egész rúd olcsóbb szalámit pl. - hátha abból tudok eltenni hónap végére a szűkösebb napokra is. A húst lesütni zsirban is nagyon jó ötlet!
Köszi mindenkinek :)
2009. jan. 26. 21:52
7/7 anonim válasza:
Néha jó a lekváros kenyér is és házilag elrakott gyümölcsökből saláta, jól zárható kisdobozban, kiskanállal. Az én gyerekem mindig visz iskolába "gyümisalit".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!