A csípős dolgok fogyasztás miért nem ajánlott gyerekeknek?
Mert most ez a divat. Régebben senkinek nem jutott volna eszébe, hogy a gyerek nem eheti azt, ami a család (kisbabától eltekintve), egy éves kor felett már nem tartottak semmi különbséget. De a világ sok részen (Dél- és Középamerika, Délkelet-Ázsia, stb) minden gyerek mßar egész picinek is igencsak csipösételeket eszik, mert egyrészt ott ilyeneket esznek, másrészt ennek az az oka, hogy a csipös füszerekket tudják csak megelözni a gyomorfertözéseket. (Mivel hütötárolás nincs, az élelmiszerek meg hamar romlani kezdenek, és az erös izü füszerek fokozzák a gyomorsavtermelést - és a tömény gyomorsav semlegesiti a bomlástermékeket)
Szóval egyetle egy gyereknek sem lesz baja a csipös ételektöl.
NEm tudom mennyire emlékszel kiskorodra.
Én ha vmi egy picit is csipős volt, megijedtem é sírtam, és rögötn le akram "hűteni" a szám, mindig édességet ettem rá...
Csatlakozom a többiekhez.
22:04, mivel tizenéves vagyok, emlékszem, mi volt kiskoromban. Már oviban is szerettem a csípős kajákat, sőt, jobban el tudtam viselni őket, mint anyám. Tehát én direkt csípősen kértem mindent, és azóta is úgy szeretem. Szóval nem mindenki olyan, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!