Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért csomósodik be a halászlé...

Iboly2 kérdése:

Miért csomósodik be a halászlé passzírozás után?

Figyelt kérdés

2021. febr. 28. 07:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ezt kifejthetnéd jobban is
2021. febr. 28. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem csomósodik be.

De mitől is csomósodna? A rosszul kezelt rántás okoz ilyesmit, de a halászlében nincs rántás.

2021. febr. 28. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem homogén állagú,
2021. febr. 28. 09:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Sűrűbb az alja,mint a felső rétegben.
2021. febr. 28. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen.
2021. febr. 28. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, ez ilyen, leül az aljára a sűrűje, így fordulhat elő, hogy melegítés közben odakap. Csak meg kell keverni.
2021. febr. 28. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!