Iboly2 kérdése:
Miért csomósodik be a halászlé passzírozás után?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 07:54
2/6 anonim válasza:
Nekem nem csomósodik be.
De mitől is csomósodna? A rosszul kezelt rántás okoz ilyesmit, de a halászlében nincs rántás.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem homogén állagú,
2021. febr. 28. 09:36
4/6 A kérdező kommentje:
Sűrűbb az alja,mint a felső rétegben.
2021. febr. 28. 09:39
6/6 anonim válasza:
Bizony, ez ilyen, leül az aljára a sűrűje, így fordulhat elő, hogy melegítés közben odakap. Csak meg kell keverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!