Passzírozó hiányában min tudom átpasszírozni a halászléalapot?
Figyelt kérdés
Tavaly műanyag tésztaszűrőn csináltam,de nem az igazi.2013. dec. 22. 15:23
1/8 anonim válasza:
Ilyen fajta húsleves-szűrőm van, leves-merő kanállal nyomom át rajta, evőkanállal pedig a másik oldalán felszaporodott sűrítményt kaparom le, ha magától nem akar leesni.
Kicsit macerás, kicsit nehézkés, de ha sikeresen túl vagy rajta, akkor fincsi lesz a halászléd, mert benne lesz minden, aminek abban benne kell lennie.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi,ilyenem is van,akkor ezzel csinálom.
2013. dec. 22. 15:38
3/8 anonim válasza:
Jó munkát, és főleg jó étvágyat kívánok a halászléhez!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyos vagy.Kellemes ünnepeket!
2013. dec. 22. 15:51
5/8 doboszoli válasza:
Én fém tésztaszűrőn szoktam, bár azon eshet át kisebb szálka, de rétegződés elkerülésére meg szoktam botmixerrel járatni a lepasszírozott anyagot, és eközben az esetleges szálka is eltűnik.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi,Neked is!
2013. dec. 22. 16:22
7/8 anonim válasza:
Miután már kézzel eltávolítottam a nagyobb csontokat (pofacsont stb a fejből) illetve ami látható, én is a zománcos leves szűrőn engedem át, fakanállal kicsit rásegítve, vissza-vissza öblögetve a már lecsurgott lével.
nagyon nem agyusztálom, mert ami át akart menni át is ment.
Kedves előttem szóló után szabadon, már régóta a botmixer adja meg a befejező, selymesítő szakaszt a kiváló halászlé alapnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!