Hogy kell a túrót áttörni?
Figyelt kérdés
Úgy tudom h át kell passzírozni egy szitán.2013. jan. 6. 14:37
1/9 anonim válasza:
Én próbáltam krumplinyomóval - több maradt benne, mint ami átjött. Azóta csak villával töröm át, bár biztos ideálisabb a krémes, mint a darabos.
2/9 anonim válasza:
Tésztaszűrőn is megpróbálhatod,de tényleg elég villával is.
3/9 anonim válasza:
Azon a hálós szitaszerűn " legegyszerűbb " :) kis türelemmel és egy fakanál segítségével pár perc alatt azért át lehet préselni, és tényleg csomómentes krémes lesz.
annakidején és is úgy képzeltem, hogy a szitán passzírozás azt jelenti, hogy amibe nagyanyám a lisztet szitálta... gondoltam is akkor, uramisten egy félkiló túrót egy malomkeréknyi szitán?:)))aztán rájöttem, hogy a konyhai dróthálós teaszűrő , vagy a kicsit nagyobb levesszűrő is megfelel erre.
4/9 anonim válasza:
Én is csak egyszerűen villával szoktam, vagy, ha nagyon pépesre és krémesre akarom akkor beledobom a turmixgépbe :)
5/9 anonim válasza:
Azért az átpaszírozás, és turmixolás óriási kölönbség...
nem lehet mindent magas fordulatszámon átcsapatni, mert egész más lesz az állag, minőség, mint a hagyományos módon áttört túró.
Próbáltam így is, úgy is, de maradok az ősi módszernél, jelen esetben:)
7/9 anonim válasza:
Még jó, hogy nem valami csúnyát írtam XDD))
9/9 anonim válasza:
Emlékszem régen próbáltam, nekem a szitát sikerült áttörnöm a túrón. Azóta botmixer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!