Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet még passzírozni a...

Lehet még passzírozni a málnát befőzés előtt, ha már le lett cukrozva?

Figyelt kérdés

2014. júl. 2. 23:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen lehet.
2014. júl. 3. 05:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Sőt! Akkor érdemes igazán!
2014. júl. 11. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!