Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS! Túl sok ecetet tettem a...

SOS! Túl sok ecetet tettem a szilvalekvárba és most savas. Mit tegyek, még most fő, el fog párologni belőle?

Figyelt kérdés
Azért tettem bele ecetet, mert a leírás szerint ez kellett a fazék aljára és akkor kavarás nélkül sem ég le elvileg a gyümölcs. Viszont szerintem 4 kg szilvához egy deci ecetet biztos beleöntöttem és most nagyon savasnak érzem, mikor kostólom.

2013. aug. 31. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Tegyél bele cukrot.
2013. aug. 31. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy teáskanál szódabikarbóna és eltűnik a savas íz.
2013. aug. 31. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Cukroztam és rotyogtattam, így egészen picit maradt csak savas. Legközelebb viszont kihagyom az ecetet, úgyis kell kavarni egy idő után...
2013. aug. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!