SOS! Túl sok ecetet tettem a szilvalekvárba és most savas. Mit tegyek, még most fő, el fog párologni belőle?
Figyelt kérdés
Azért tettem bele ecetet, mert a leírás szerint ez kellett a fazék aljára és akkor kavarás nélkül sem ég le elvileg a gyümölcs. Viszont szerintem 4 kg szilvához egy deci ecetet biztos beleöntöttem és most nagyon savasnak érzem, mikor kostólom.2013. aug. 31. 18:12
2/3 anonim válasza:
Egy teáskanál szódabikarbóna és eltűnik a savas íz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Cukroztam és rotyogtattam, így egészen picit maradt csak savas. Legközelebb viszont kihagyom az ecetet, úgyis kell kavarni egy idő után...
2013. aug. 31. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!