Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szilvalekvárba miért kell ecet?

Szilvalekvárba miért kell ecet?

Figyelt kérdés
Nagyon sok receptnél láttam, de azt sehol nem láttam leírva, hogy pontosan mi a szerepe.
2011. aug. 2. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
az, hogy ne engedje leégni a lekvárt - az edény aljába kell önteni
2011. aug. 2. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
ahogy írták, a leégés elleni védelem a célja.de csak az edény aljának benedvesítése ecettel, nem magába a gyömölcsbe kell.
2011. aug. 2. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!