Miért kell ecet a kenyérbe?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:08
2/6 anonim válasza:
Az ecet az ecetsav miatt kell a kenyérbe, ez egy tartósítási művelet azonkívül nyúlosodásgátló, és továbbeláll a termék.Főként tartós kenyereknél szokták használni
4/6 anonim válasza:
A bolti kenyerekben sok olyasmi van,ami a házikenyérbe nem kell. Soha nem teszek bele ecetet,és nem is kell bele.
5/6 anonim válasza:
2. vagyok: ha otthon csinálod akkor természetesen nem muszáj bele,de ha ezt írja a recept akkro tehetsz bele nyugodtan, fentebb írtam, hogy miért.
6/6 xpvadasz válasza:
Ezért jó ha van benne:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!