Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell ecet a kenyérbe?

Miért kell ecet a kenyérbe?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell bele ecet :D
2011. júl. 2. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ecet az ecetsav miatt kell a kenyérbe, ez egy tartósítási művelet azonkívül nyúlosodásgátló, és továbbeláll a termék.Főként tartós kenyereknél szokták használni
2011. júl. 2. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
én sem teszek bele
2011. júl. 2. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
A bolti kenyerekben sok olyasmi van,ami a házikenyérbe nem kell. Soha nem teszek bele ecetet,és nem is kell bele.
2011. júl. 2. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok: ha otthon csinálod akkor természetesen nem muszáj bele,de ha ezt írja a recept akkro tehetsz bele nyugodtan, fentebb írtam, hogy miért.
2011. júl. 4. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 xpvadasz válasza:

Ezért jó ha van benne:

[link]

2022. jan. 16. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!