Sok a lé a csirkepaprikáson, mit csináljak? Öntsem le, vagy még fog párologni főzés közben?
Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 13:05
1/5 anonim válasza:
Vedd le a fedőt és úgy besűrűsödik.
2/5 anonim válasza:
Vagy tunkoljátok ki uzsira finom, puha kenyérrel... :) Nyammm. Össze is futott a nyál a számban :)
3/5 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom hogy vedd le a fedőt,el0párolog majd a sok lé.
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy már késő, hisz a csirke gyorsan fő. De valóban, le kéne szedni egy kicsit belőle, csak vigyázz, hogy ne a zsirját. ,ha még igy is sok, csaljál egy kicsit .Egy kis leszedett, és lehütött lében keverj simára egy kis lisztet, és főzd bele.Be fog sürüsödni. Ugyanezt lehet tejföllel is.
5/5 anonim válasza:
Ha szeretitek a tejfölöst akkor tegyél bele habarást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!