Heti menüt hogy állítsak össze 4 főre?
Figyelt kérdés
Minél változatosabb menüt szeretnék kitalálni, leves - főétel - esetenként desszert (nem akarok mindennap sütni :D). Holnap lebbencsleves lesz, illetve lencsefőzelék sült kolbászkarikákkal, vasárnapra pedig kenyérlángost tervezek, de ahhoz már nem tudom, milyen levest főzzek. Minél olcsóbb, laktatóbb ételeket szeretnék az asztalra tenni, olyanokat, amik beleférnek egy átlagos hétköznapba, és nem 120 órát kell felette állnom. Olaszos, magyaros ételeket főzök a leggyakrabban, így azokat tudom a legjobban elkészíteni.2021. jan. 16. 01:49
1/12 anonim válasza:
Tele van az internet receptekkel, receptes oldalakkal. Válogass.
2/12 A kérdező kommentje:
Még annyi, tejfölös csirkepaprikást tésztával mindenképp szeretnék a jövő héten készíteni, de valami finom levessel kellene beépítenem a menübe, mert mostanában elég ritkán volt leves, és mindenki azt enné. Az sem baj, ha nem eszünk mindennap húst.
2021. jan. 16. 01:50
3/12 A kérdező kommentje:
Válogattam, de némelyiket vagy nem fogja megenni a család, vagy olyan lehetetlen összetevők kellenek hozzá, amit a Bivalyb@sznádi Coopban nem árul a Marika néni.
2021. jan. 16. 01:51
4/12 anonim válasza:
tojásos leves, tárkonyos krumpli leves, paradicsom leves,
Erő leves kockából csinálj daragaluska levest. Karalábé, vagy tejfölös karfiol leves,bab leves,cukorborsó leves, én kb ennyi levest tudok.
5/12 anonim válasza:
Leginkább egytál ételek,vagy tészta ételek,ami gyorsan elkészül.
Chilis bab,rakott krumli, vagy más rakott zöldségek.
Krumplis tészta, túrógombóc.
Sajtoszószos spagetti.
6/12 A kérdező kommentje:
Ezek közül egyedül a paradicsomlevest eszik meg a többiek (én megenném mindet, mert nekem mindegy, de sajnos válogatós banda...), anyósom az kizárólag a magyaros ételeket eszi, néha becsúszik egy-egy olaszos, vagy görög kaja (muszakát simán megette), párom meg a krumplit, rizst, bulgurt eszi meg. Tehát ilyen frankfurti leves, brokkolikrémleves, vagy egy izmosabb húsleves minden zöldséggel (mifelénk mindent beleteszünk) ki van lőve. :(
2021. jan. 16. 02:07
7/12 A kérdező kommentje:
Krumplis tésztát vagy két hete akarok főzni, lehet, hogy hétfőn akkor az lesz, a rakott krumpli sem rossz ötlet, chilis bab nem volt vagy 4 hónapja, azt is kívánságlistára tettem. Lehet, hogy úgy csinálom, hogy hétfőtől-péntekig egytálételeken élünk, a hétvégékre meg csinálok rendes ebédeket, leves-főétel-desszert.
2021. jan. 16. 02:08
8/12 anonim válasza:
Akkor gulyásleves.
Más nem ugrik be.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki válaszolt, párom még fenn van, így mivel ő a legfinnyásabb, sikerült vele megbeszélnem, és két hétre előre megvan a menünk :D Csupa olyan, amit mindenki szeret, szóval nem lesz gond, elég változatos lett.
2021. jan. 16. 03:34
10/12 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha össze írsz minden olyan etelt, amit hajlandóak vagytok megenni és ezt rendszerezed: leves, főétel, azon belul husos, húsmentes, stb. Onnantól már csak párosítanod kell, ha mindenképpen kell leves is minden napra. 8 éve tervezem így a saját menünket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!